Hae tästä blogista

lauantai 27. helmikuuta 2010

Keikkuuko kevät....



Sissus! Eka suojasääpäivä sitten viime vuoden! Ihan ihmeelliseltä tuntui olla ulkona palelematta.
Pihassa tyttöjen kanssa ihmeteltiin valkoista pentukissaa joka tarkisti meidän liiterin ja koetti päästä saunalle. Lie kenenkö kissa, täällä niitä piisaa.
Huomenna saatetaan päästä pitkästä aikaa luistelemaankin anoppilassa. Ihanaa että näitä talven riemuja vielä on edessä , talvi kun on ollut niin täydellisen talvinen. Mitään vaan ei ole voinut oikein tehdä ilman syväjäätymistä.
Sisätiloissa on muutama keppari nähnyt päivänvalon (vaikka näitä täällä yleensä yösydännä syntyy , kuten suurimmalla osalla lapsista(-kin) on tapana). Ihan kaikkia en ehtinyt kuvatakkaan, mutta tässä on nyt jo kodin löytänyt Terttunen:



Tässä taas auringonläntin löytänyt Kerttunen.



Vähän miehekkäämmän sortin Urho keppisuoran ryhtinsä kera odottelee tilaajaansa.



Ja meidän eteisestä löytyy näitä vähemmän ryhdikkäitä talvihaalareita. Tässä Mimman ikuistamana. Valokuvausinto palailee pätkittäin.



Kukakohan mää oon?



Hyvää maaliskuun alkua kaikille!

maanantai 15. helmikuuta 2010

Toimetonta helmikuuta




Työ on vienyt sinänsä mukavasti aikaa - syönyt sitä kyllä myös tältä käsityörintamalta. Viime viikonloppuna piti olla kierrätyskorukurssi joka ihmetyksekseni oli peruttu liian vähäisen osanoton vuoksi! Harmitti turkasesti. Olin henkisesti niin valmis kurssipäiviin. Meillä kun meni koko viime viikko flunssan kourissa ja neidit hyppi jo pitkin seiniä. Melkein oli reimumieli aamulla kun tänään pääsi päiväkotiin.
Tietsikastakin tilttasi jokin tärkeysosa (minennäistämitääntiedä) joten kuviakaan, ainakaan tuoreita en saanut oikein mistään. En viitsinyt päivitellä siksikään.
Keppareita syntyy hitaasti mutta varmasti. Työn alla on vaaleanpunaisia ja ainakin yksi 'miehekäs' pikkumiehelle. Niin ja yksi kärpässienimäinenkin, siis valkopilkullinen. Olen lupautunut keväällä paikallisille markkinoille mukaan joten eiköhän tässä täydy alkaa tehdä keppareita ihan toden teolla varastoon.
Blogilistalleni tullee enemmänkin ammattiin liittyvää blogeja, siis museoihin liittyviä, joten tekin jotka ette alalla ole -tervemenoa tutustumaan näihin mainioihin blogeihin.

Laskiaista ja





muistakaahan lasketella!