Hae tästä blogista

sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Tuulinen päivä

Sunnuntai on sujunut meillä näin:

Mies kasasi sen Kirenan joka makasi paketissa seinää vasten muutaman kuukauden. Siitä tuli nyt tällainen.
Ja lapsethan tykkää! Liukuovet huutaa pian liitoksissaan. Mietittiin jo pitäiskö sittenkin asentaa joku väliseinä koko kaapin eteen seuraavaksi 3 vuodeksi.
Peilit on hieman ruskeahkot, se ei kyllä helpota sormenjäljissä ollenkaan.


Ulkona on ollut varsinainen syysmyräkkä. Siivottiin kasvihuonetta Mimman kanssa, hän teki kakun ja kekkeritarjottavat siinä samalla. Ihan kiva kun minä olen ollut niin huono kakkujen leipomisessa viime aikoina, Mimman moninaiset ja uusiutuneet allergiat tekee sen homman hankalaksi, tai ei siis itse leipomista mutta tuotosten nauttimisen kyllä. Kesällä tulikin leivottua melkein joka päivä ja sitten todettiin Marnalla vehnä-, maito- ja kananmuna -allergiat, nyt Mimmalla maidon lisäksi myös rypsi- ja rapsiallergia ja muita myös. Oliko tämä joku kosto mun jauhonpölyisestä kesästä?


Elokuussa musta tuli isotäti! Viime viikolla tämä Miss Suomi vm. 2028 vieraili meillä. Mikähän tulee prinsessalle nimeksi... Kastajaisia vietetään pian. Onkohan ne rokkikastajaiset kuten Mimma toivoi?


Eilen oli tuottoisa päivä meidän käsityötaiteen paperikurssilla. Kasvikeitokset porisi monessa kattilassa, minä rikoin käsiäni rautalankojen vääntelyssä. Varokaa vaan kusiinit sun muut tuttavat, täältä lähtee dipattua paperirautalankasydäntä joulukoristeeksi!

Tänään sain aikaan lähes tildauksen! Tildan kaavoilla mutta ei tildakankaasta. Tämä on kuitenkin sellaista leivontaherkkukangasta että korvaa tämän päiväiset paperiin kiinni jymähtäneet muffinssini! Mimma asetteli sydämen koristamaan takan luukkua.

2 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Täältähän löytyy vaikka mitä! Kunhan saan vähän kuvia aikaiseksi, niin lisäilen papereita ynnä muita sivuilleni. Viikonloppuna kävin kuitenkin sienessä (ihme kyllä ehdin). Tuotteliasta viikkoa, huomenna kai nähdäänkin!

Reetta kirjoitti...

Ai niin, ja tosi kaunis taustakuva. Muun kivan lisäksi.