Hae tästä blogista

torstai 8. tammikuuta 2009

Tammikuun tuotokset alkuunJotain on sittenkin saatu aikaan, Marnan slipooveri on jo käytössä. Hihansuista tuli liian reilut mutta ei menoa haittaa :) Lankana on ihanainen Igloo ja isoilla puikoilla (tietty että saisi nopsaan aikaan!) toteutettuna. Purin tuon ainakin kahdesti ja useimmiten kudoin (kuten täälläpäin on tapana sanoa tuota puikoilla touhuamista) kävellessä, tytöt kun tekivät samalla isälleen sukkaa vieden kerää ympäri huushollia. Kävelin keittiön, eteisen, olohuoneen ja ruokailuhuoneen väliä niiden perässä ainakin 50 kertaa... samalla kerä sai omat mausteensa lattialla lojuneista hiuksista ja pölykenneleistä. Kuva on nyt selkäpuolelta kun ei tässä kerta kaikkiaan keretty poseeraamaan...


Mieli tekisi kokeilla niitä ihania Iinun kämmekkäitä mutta en tiedä onko sittenkin liian vaikeat mulle. Tänään tulleessa Suuri Käsityö - lehdessä näytti olevan enemmän mun taidoille sopivat kämmekkäät :)

Maanantaina käytiin delfinaariossa, kokemus oli melkoinen ainakin Mimmalle. Kyllä taas tarkkaan tulee syynättyä kaupassa ne tonnikalapurkit että varmasti on se delfiinimerkki purkin kyljessä.

Piipahdettiin siinä samalla ihastelemassa pakkasmaisemia myös Näsinneulassa.

Ei kommentteja: