Hae tästä blogista

perjantai 22. tammikuuta 2010

Puuhakauden aloitusJostain on taas innostus monenmoiseen tekemiseen löytynyt. Mieli tekisi tehdä koruja, neuloa, ommella jne. vaan kaikkeen ei tietenkään aika riitä. Konitehtaan tuotanokausikin on käynnistynyt, eilen syntyi ensimmäiset tilauskepittäjät; Lyyli ja Nipa.Lyylistä tuli niin jonkun näköinen (pelkäänpä että minun :) että melkein pelästyin. Alkaako tässä jo tehdä itsensä näköisiä keppareita?
Yksi kokeilukin on työn alla, kukapa mahtaa arvata mitä tästä on tulossa?Muutamia koruja on tullut nopsaan tehtyä, en ole todellakaan mikään kultaihminen mutta nuo keltaiset mollukkahelmet piti ostaa kun muistuttivat niin lapsuuden banaanitoffeekarkkeja, vaikka niissä sitten onkin sitä 'kultaa' sisällä. Sekaan täytyi heittää pikkuisen ruskeaa ja vihreää.

Sinivalkoisista huurrehelmistä olisi tullut hienommat jos olisin hokannut laittaa väliin hopeisia välihelmiä, tai millä nimillä niitä koristelisiä nyt oikeasti mahdetaankaan kutsua. No, voihan nuo tehdä joskus uudemman kerran. Parin viikon päästä on kierrätyskorukurssi jota odottelen jo kovasti. Ja tänään alkaa rasiakurssi!Suureellisena tavoitteenani on saada tehtyä valmiiksi nämä kaksi, vuosi sitten kurssilla aloittamaani keskeneräistä rasiaa. Harmi vaan että Auli ei taida olla kurssilla mukana oivallisen korroosionestopaperinsa kanssa, en nimittäin tiedä millä tuon isomman rasian kannen päällystäisi jotta sopisi rasian kanssa yhteen.
Hartiat on olleet jumissa jo pitkään joten en ole edes uskaltanut ajatella mitään neulomiseen liittyvää ja lyhyen pinnani tietäen en ole senkään vuoksi viitsinyt juurikaan neuleohjeita lueskella.Mutta mutta, viimeisimmässä Käsityölehdessä oli herkullinen korvaläppämyssy pallukoilla, siihen piti hetimmiten hakea just samalaiset langat ja aloittaa. Nopsaa tekemistä (onneksi) ja tämä tulee ehdottamasti minulle itselleni :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lyyli on ihan sun näkönen!!!
Marianne

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Harmi, ettei oltu yhteydessä ennen kurssiasi. Olisin voinut toimittaa sinulle lisää paperia.
Joko sen kannen päällystit? Tiistaina ilmeisesti nähdään - tuonko sinulle paperia kantta varten?
t. Auli

Mimmarna kirjoitti...

Moron kommentaattorit :)

Auli, kiitos tarjouksesta mutta päällystin kannen kankaalla. Ei siitä niin hieno tullut kuin mitä olisi paperilla tullut, mutta menettelee. Täytyy huomenissa, tai ainakin lähipäivinä päivittää blogi rasiakuvin jotta näät millainen tuli.
Marianne, yhdennäköisyys saattoi olla huomattava vaan ei toivottava :)

Anonyymi kirjoitti...

Eiku erittäin toivottavaa! Söpöä, että keppari muistuttaa tekijäänsä;) Virkkaan just muffinssia, toivottavasti mä en muistuta sitä..
-M