Hae tästä blogista

perjantai 29. tammikuuta 2010

Palleropupu rasioilla ja muilla höysteilläIhana rasiakurssi on takanapäin. Viime viikonloppu hiottiin, liimattiin, leikattiin veitsellä, taas liimattiin ja edelleen liimattiin. Mukavaa oli ja sain kuin sainkin ne kaksi puolivalmista valmiiksi asti. Yllätin itseni ja tein myös sen vuosi sitten mielessä olleen kastemekkorasian, ihanaa kun saa jotain valmiiksi asti!Kantta vailla ollut korroosionestorasia (siis paperi on sellaista, siitä nimi) sai kannen raitakankaisen! Vaan mitäpä tuolla säilyttäisi?Vuosia oon säästänyt tätä paperinukkekangasta koska se on mielestäni niin ihana. Nyt keksin laittaa sen rasian pintaan, jossain ompeluksessa olisin sen varmasti siksakannut ja ratkonut päreiksi.Kannen vetimenä on ruusunauhaa. Sisäpuolelta löytyy tildakangasta. Luulin jo kaikki nämä laittaneeni kiertoon muille tekijöille mutta vielä kaapin nurkasta löytyi pala sinistä tildaa. Ei sillä ettenkö näistä pitäisi, en vain halua käyttää näitä keppareissa eikä varastotiloissa ole tilaa muille kuin kepparikankaille. Valitettavasti.IIIKK! Mikäs salaattisieppo tämä sitten on?Pupujussikokeilu taisi jäädä tähän:) Pään malli ei oikein ollut sopiva mutta korvat on kyllä ihan kaukokiitomallia, vai mitä ootte mieltä?No, jos joku tällaisen haluaa niin toki teen. Mutta pään malli pitää miettiä uudemman kerran.Eilen tulla tupsahti tämä ihana kirja! En ole olleskaan ainoa joka himoitsee tuota pyörylähametta ja ajattelinkin ehdottaa että eikös olisi syytä pistää joku pyörylävaihto käyntiin? Muistettekos niitä lapsuuden ketjukirjeitä, vähän samaan malliin :) Olisi kiva saada muidenkin tekemiä pyörylöitä kuin vain omiaan. Eikös olisi mukava kun voisi hameestaan muistella mikä pyörylä tuli keneltäkin, sitä paitsi värivalikoimat ei ole kaikilla samat joten saisi mukavasti lisäväriä omaan hameeseensa muiden pyörylöistä. Että tämmönen haaste tällä kertaa, kommentoikaa jos joku tästä kiinnostuu.
Kirjassa on paljon ihania juttuja, oikein harmittaa ettei itsellä ole näitä palmikkoneulekokeilupaloja, olis meinaan rohee takki näille keleillle.Melkein valmista -osastolla on tämä pipo josta pallukat puuttuvat korvaläppien päistä ja taidan yhden laittaa vielä tuonne pään päälle. Oli nopsa tehdä. Ohje on Käsityölehdestä, ei tuosta Novitasta.Huomasin Käspaikan sivuilta kivan vinkin hyödyntää pieniä kangastilkkuja, tästä syntyy helminauha :)Hyvää viikonloppua kaikille!

Omaani mahtuu sekä hautajaiset että synttärit, sitähän se elämä on.

3 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Ihana pupu! Loivenna otsaa puolitoista senttiä, niin a vot! superpupuli on valmis. Voimia viikonloppuun ja nähdään tiistaina!

Eija kirjoitti...

No vau, miten ihania rasioita!!Niin kauniita että...

Piipa kirjoitti...

Wau mitä rasioita tuo paperinukke kangas on aivan ihanan näköistä tuossa rasiassa!!!