Hae tästä blogista

maanantai 15. helmikuuta 2010

Toimetonta helmikuuta
Työ on vienyt sinänsä mukavasti aikaa - syönyt sitä kyllä myös tältä käsityörintamalta. Viime viikonloppuna piti olla kierrätyskorukurssi joka ihmetyksekseni oli peruttu liian vähäisen osanoton vuoksi! Harmitti turkasesti. Olin henkisesti niin valmis kurssipäiviin. Meillä kun meni koko viime viikko flunssan kourissa ja neidit hyppi jo pitkin seiniä. Melkein oli reimumieli aamulla kun tänään pääsi päiväkotiin.
Tietsikastakin tilttasi jokin tärkeysosa (minennäistämitääntiedä) joten kuviakaan, ainakaan tuoreita en saanut oikein mistään. En viitsinyt päivitellä siksikään.
Keppareita syntyy hitaasti mutta varmasti. Työn alla on vaaleanpunaisia ja ainakin yksi 'miehekäs' pikkumiehelle. Niin ja yksi kärpässienimäinenkin, siis valkopilkullinen. Olen lupautunut keväällä paikallisille markkinoille mukaan joten eiköhän tässä täydy alkaa tehdä keppareita ihan toden teolla varastoon.
Blogilistalleni tullee enemmänkin ammattiin liittyvää blogeja, siis museoihin liittyviä, joten tekin jotka ette alalla ole -tervemenoa tutustumaan näihin mainioihin blogeihin.

Laskiaista ja

muistakaahan lasketella!

Ei kommentteja: