Hae tästä blogista

tiistai 27. huhtikuuta 2010

HaravahommiaJa niitähän piisaisi tässä pihapiirissä. Vielä noin puolet kukkapenkeistä siistimättä. Ja toteamatta se karvas tosiasia että lapiollekin on töitä kun saa kaivaa heinittyneet penkit auki ja istuttaa perennat uusiksi sieltä jostain heinikon seasta. Tai ostaa kokonaan uusia. Mieli tekisi lisätä pioneja vaan taitaa olla näissä entisissäkin tarpeeksi tälle kesälle. Näin keväällä kun intoa on piukassa vaan kesällä se taas laantuu. Mökilläkin kun on sitä istuttamista, hiekkarinteet täytyy saada jollain lailla 'päällystettyä'.

Kasvihuoneeseen olen ajatellut pläjäyttää kasvusäkit ja suoraan vaan tomaatintaimet sinne. En kuitenkaan muista lannoittaa joten paras kokeilla nyt näin. Tytötkin saa omat lokeronsa istutushommiin, saa nähdä mitä siellä tuleekaan kasvamaan!

Kohta saadaan jo raparperipiirakkaa!

Keppareita on tullut tehtyä jonkin verran ja nyt pitää kartuttaa varastoa seuraavaksi. Toukokuun loppu lähenee ja olen lupautunut Ylöjärven markkinoille keppareiden kanssa. Ehkä sinne tulee tehtyä muutama pallukkakorukin. Kokeilin tuota vetskarikorun tekoakin ihan omaksi ilokseni.Ei ihan helppoa jos ei nyt vaikeaakaan. Niitä voisi joskus lahjaksi tehdä, ei sentäs sen suurempaan tuotantoon kun niillä ihan oikeita tekijöitäkin on. Mielellään ei tehtaile sellaista mitä muut tekee ihan tosissaan. Ja paljon paremmin.

Kaikkea muutakin on ehditty puuhata. Korvatulehduksen ja flunssan ohella. Kuten asuttaa kirjakaappia.Mukavaa vappua kaikille!

Ei kommentteja: