Hae tästä blogista

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kohta se on jo täällä...nimittäin kesä! Aika tuntuu kuluvan niin nopsaan että oikein kauhistuttaa kuinka hitaalle on tämän bloginkin päivitys jämähtänyt. Aina kun vaan pitäisi ja pitäisi. Nyt tuo kevään varsinainen humahdus pihapiiriin on saanut myös meikäläisen lihat liikkeelle ja pihatöihin. Sinivuokot, krookukset ja lumikellot kukkii jo. Hölkkäämäänkin tekisi mieli vaan kun jaksais.Ruusut on leikattu ja tyypilliseen tapaani luin vasta jälkikäteen miten ne oikeasti olisi pitänyt leikata. No silmujen kanssa meni kai ok, mutta leikkaussuunnat sinne ja tänne. Taitaa olla perittyä vikaa tuo hätäsyys aina tietyissä asioissa.Pääsiäinen meni lomaillessa Ukko-Hallassa. Kivaa oli vaikka sairasteltiin porukalla ja kivasti ajallisesti limittain koko aika, aina jotakuta joku vaivasi. Tarjolla oli vatsatautia, kuumetta, yleistä flunssaa ja silmätulehdusta. Mutta kivaa meillä silti oli ja kuvia tuli myös sille Mimman pinkille kameralle. Edelleen suosittu kuvauskohde on pikkusisko eri tilanteissa. Tässä ilmeisesti tarkistetaan eväät hiihtoreissulla.Mökillä on käyty ekalla piknikillä.Uimaan ei ihan vielä päästy mutta kohtahan ne jäät siitä sulaa.
Joutsenet piti omia konserttejaan ja saattoipa se viime kesäinen kaulushaikarakin siellä jo huudella, vai enpä tiedä mahtaako näin ajoissa muuttaa.

Keppiheppoja on tullut tehtyä muutamia, tässä joitakin tapauksia. Nimiä en taida valitettavasti enää muistaa.

Meillä täytetään huomenna vuosia, joku (?) saavuttaa pienimuotoisesti ns. miehen iän eli puoli vuosisataa. Huomisiltana on siis tiedossa kakun syöntiä vaan ei juhlapuheita :)

Mukavaa huhtikuun alkua kaikille!

2 kommenttia:

Eija kirjoitti...

On tää kesän oottelu vain kivaa aikaa, oikein innolla odottaa sit vihreyttä. Ja onnea synttärisankarille kans!

minakaa kirjoitti...

Oi, ompas hauskoja keppihevosia :)