Hae tästä blogista

sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Aika senkun hupeneeHitsipilli, kesäaikaan siirtyminen vei tunnin vuorokaudesta ja samalla tunnin potentiaalisesta päättötyöajasta. Siis jos sen olis siihen käyttänyt. Joku ehkä. Ei ainakaan Reetta, kandee käydä katsomassa mihin hänkin on sen aikansa tuhlannut. Lohduttavaa etten ole ainoa. Jostain syystä lähestyvä pääsiäinen on innostanut nyt näpräämään sormuksia. Pari lähti pääsiäisyllätyksinä perjantaina ystäville, toisesta en edes ehtinyt kuvaa napsaseen. Onneksi en ole niitä suklaamunia ryhtynyt vielä muovailemaan sormusten kera. Kai sekin villitys jo ensi vuonna saavuttaa tämän huushollin.


Onhan sitä sentäs jotain päättötyönkin eteen tehty. En ole laskenut mutta kipoissa pitäisi olla parisen sataa pallukkaa, vielä siis saa sukkahousut tuta villasta ja koneeseen pariinkin otteeseen että saan toisen mokoman lisää, siis sen pari sataa.

Tänään sain valmiiksi kesäkassin, ties sitten mille tarvikkeille. Ehkä rannalle tai käsitöiden kuljetukseen. Pitäisi taas aloittaa uutta kun tämäkään ei vielä ihan onnistunut. Ei siis kannata klikata kuvaa suuremmaksi, pliis.Eilen oltiin hoplopissa ja johan menoa ja melskettä piisasi. Oli vielä kivaa seuraakin pikkuserkuista :)

Ja nyt pakkaamaan Tilkkuystävän kevätvaihtopakettia!

1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Terve, juu en ymmärrä, miksei työtä saa eteenpäin. Tänään on pakko rutistaa. En nimittäin pysty aloittamaan portfoliota, ennen kuin työ on kokonaan valmis. Se ei vaan synny. (Mahtaako sittenkään :-P) Mutta kevät tulee rännästä huolimatta ja se on kivaa!