Hae tästä blogista

maanantai 23. maaliskuuta 2009

Helmeilyä!


Taas ollaan opittu uutta! Olin la-su Helmitöitä kevääksi -kurssilla ja mukavaa oli, jälleen. Viisi tuntia päivässä sisällä koululuokassa menee hujauksessa vaikka ulkona on mitä kaunein auringonpaiste. Ei yhtään harmittanut olla sisällä :) Olin helmityökurssilla nyt kolmatta kertaa ja sitä enemmän tulee mieleen mitä vielä olisi kiva oppia mitä useammin sinne mukaan pääsee.
Sain aikaan vaijerikoruja, yhden sormuksen ja muutaman koristemunasen pääsiäiseksi. Näitä pieniä massamunan päälle tehtäviä helmikoristeita taidan tehdä vielä lisää ennen pääsiäistä jos vain suinkin ehdin.

Sormus on kokeilu, olen joskus ostanut näitä sormuspohjia joita en osannut käyttää, mutta nyt opettaja vinkkasi miten niitäkin voi hyödyntää ja tästä tuli mielestäni varsin mukava kesähely. Joskaan ei minun sormeeni, minä kun en oikein koruja osaa pitää. Mutta eiköhän tällekin joku ottaja löydy....?

Vaijerikorut ovat sitten ihastuttavan nopeatekoisia ja näyttäviäkin, jos vain käyttää tarpeeksi isoja helmiä.


Aulille terveisiä, onkohan jo vaijerikoruja väännetty lisää?

Meillä on podettu viime viikko, mahtaako kuva antaa viitettä mistä taudista on kyse?

Juu-u, matot on kääritty tai pesulassa. Mimma ja minä saimme vatsaflunssan, viheliäinen tauti kerta kaikkiaan, muut ovat kärsineet flunssasta. Ja se jatkuu meillä edelleen.
Marna on myös alkanut pottaileen, ihan omasta aloitteestaan. On niin innokas pottailija ettei meinaa irrota istunnoltaan välillä ollenkaan.


Päättötyö takkuaa, ei idealtaan vaan toteutukseltaan. Viime viikko meni sairastellessa joten en saanut juuri mitään aikaan. Eilen illalla aloin punoa nuppineulaa uudemman kerran ja aloitus on hankalaa. Tekniikka ei meinaa palautua mieleen. Mutta eiköhän se tästä. En aio kuitenkaan vaihtaa enää tässä vaiheessa työn toteutustapaa joten kyllä se siitä. Uskoisin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys kurssikaveri!
Ei ole vaijerikoruja tehty lisää, vaikka mieli tekisi! Mutta yhtä työtä aloitin, jos vaikka saisin mukaan päättötyöhöni...
Kiitos taas seurasta, mukavaa oli.
t. Auli

Anonyymi kirjoitti...

Taas, ihan mielettömän ihania nuo korut! Tsemppiä päättötyön tekemiseen! Teidän pienin henkilö sitten otti homman vakavasti, tulisiko opettamaan käytöstapoja meillekkin...?

t. naapurska

Anonyymi kirjoitti...

Onneks sulla on nää sivut niin näkee "teitäkin". Ihania töitä oot taasen saanut aikaiseksi!! Täällä ainakin on sormet valmiina ottaan kaikkia ihanuuksia vastaan... Näperrys-intoa kevät aamuihin ja iltoihin!
Näkemisiin, Rva Karhu

Mimmarna kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne!
Rva Karhu ilmaisi kiinnostuksensa sormukseen joten taidanpa pistää postin tuomaan. Toivottavasti pääset kesällä terassille sillä huurteista siiderilasia kilkuttelemaan :)