Hae tästä blogista

lauantai 7. maaliskuuta 2009

Kevättä kepeissä ja kapeissa ukoissaTäällä on nautittu silloin tällöin pilkahtelvasta auringosta ja kevään tunnusta. Pihamaalle on Mimman toimesta syntynyt pienimuotoinen veistospuisto, lumiukkoja jotka ovat aivan selvästi saaneet taiteellisia vaikutteita, olettaisin että Ciacommettilta :)
Kepparitkin valmistuivat, ainakin toinen. Toisesta nimittäin sukeutuikin selkeesti bambi!

Mukailin tildan keppiporokaavaa, tai siis en käyttänyt sitä tuossa hepassa ollenkaan vaan tein ulkomuistista ja korvista tulikin ihan heppatyyliset. Mutta sitten ajattelin että tehdäänpäs nyt niiden kaavojen kanssa seuraavan konin korvat ja kas, en tullut aatelleeksi että eihän porolla ja hevosella ole samanlaisia korvia. Sattui vielä kovikkeellinen kangas tuohon bambin korviin joten töpöttävät oikein terhakkaasti. Päätin tehdä oikein kunnon ripsetkin neidolle. Tämä taitaa olla limen värin kera oikea kevään airut! Kumpaisenkin tein lyhyeen keppiin, sisällä on 1/3 aurausmerkkikeppiä. Muovinen keppi on sopiva kevyt pienenkin lapsen kannettavaksi eikä sillä saa kovin pahaa jälkeä aikaan ainakaan kankaalla päällystettynä. Lyhyen kepin kanssa on Marnankin helppo hepastella ja saapastella. Saappaat tahi muut kengät se on kuitenkin jalkoihinsa aina jostain löytänyt.

Uusin Tildakirja tulla tupsahti viime viikolla. Mielessä on tietysti jo vaikka mitä toteutettavaa, ne jätskitötteröt ainakin on meillä jo leikkeihin tilattu enkä usko että kakkuakaan (ei sitä kaunista saippuaista vaan kankainen) kauaa kestetään odotella.


Meillä tehtiin pienimuotoinen 'kohottava' remppa hiihtolomalla. Rut Brykin Apollo perhostapetti oli odottamassa sopivaa hetkeä ja nyt se koitti.

Mies teki tausta'taulun' telkkariseinälle. Harmi vaan että tuo jättimasiina peittää suurimman osan tapetista. Jospa sen paikka sitten vaikka vaihtuisi kun joskus tilalle hommataan litteämpi. Kuten kuvasta näkyy meillä ei juurikaan tuolla tasolla voi mitään kaunista koriste yms. esinettä pitää. Lattia onkin sitävastoin täynnänsä kaikkea mihin voi nilkkojaan myöden sotkeentua :) Viisaasti rajasin kaiken sen kuvan ulkopuolella, tiedättehän...


Kevään leikit on aloitettu, keinuminen on päivittäistä ja vaikka keinu on vielä talviteloilla hankalasti grillikatoksessa ei se näytä riemua lannistavan.

Kukkamaan kastelukin on jo aloitettu. Ennakoikohan kuivakkaa kesää kun nyt jo aloitetaan kannun kanssa kuljeskelu?Lopuksi taas lintuaiheinen kuva. Tässä on tepastellut yksi näistä meidän pihan pihalinnuista. Tunnistaakohan joku?...ja nyt jatkamaan rautalangan kieputusta! Reipasta viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: