Hae tästä blogista

torstai 9. heinäkuuta 2009

Helmiä heinäkuuhunOnpahan ollut taas taukoa päivityksissä, on käyty maamme pääkaupungissa ja Korkeasaaressa, pidetty kotona sadepäiviä jne.Eilen avattiin meidän 'kylälle' uusi helmikauppa ja siellähän piti hetimiten poiketa. Mitään ei tietenkään pitänyt hankkia vaan jotain sentäs... :)
Tuo kauppa tulee kyllä olemaan vakava houkutin mun kotihoidontuelle.... :(

Huomenna on kummitädin 70v. päivät joten ehkä ehdin vielä tekemään vihreä-keltaisen vaijerikaulakorun tässä illan aikana. Pinkit ostokset on tytöille, pinkkejä ja vaaleanpunaisia helmiä kun ei tunnu koskaan olevan tarpeeksi.

Kässäporukkakin piipahti tiistaina. Hienoja juttuja oli työn alla monellakin heistä ja minä sain taas muutaman kepparitilauksen :)
Facebookistakin puhuttiin, minä olen sinne myös joskus kirjautunut mutta jotenkaan se ei ole mun juttuni, tai sitten en vaan ole sinut systeemin kanssa. Piti kuitenkin eilen käydä vastaamassa pariin kaverikutsuun :)

Kohta on viikko vierähtänyt edellisestä mökkikerrasta, tässä meidän merirosvojen alukset rantautuneina viime viikolta.


Toivotaan aurinkoisia kelejä taas pian takaisin!!

2 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Haa, kiitos tiedosta! Käynkin heti katsastamassa helmikaupan. Kuulostaa siltä, että teillä oli tiistaina kivaa. Harmi, etten päässyt tulemaan. Seuraavan kerran sitten!

Satunkaa kirjoitti...

Oih hurja miten namuja helmiä!