Hae tästä blogista

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Manssuja mahan täydeltäTänään aamusella kävin kaapasemassa läheiseltä mansikkatilalta ämpärillisen mansikoita. Olipa tehokasta venyttelyä eilisen pikalenkin jälkeen :(
Taisi eilen jäädä venyttelyt vähän heikolle kun keksin vasta lasten mentyä nukkumaan että pienen pyrähdyksen voisi tehdä uusilla lenkkareilla. Nehän rullas hienosti, minä laahustin varmaan takakenossa :)
Nyt on sitten laitettu marjaa pakkaseen, tehty hilloa (ja syöty heti 2 lautasellista muroja vielä lämpöisen mansikkahillon kera!) , pirtelöä ja suklaamansikoita. Mitähän vielä keksisi?

Yhden pikaisen kepparinkin olen melkein valmiiksi tänään saanut, huomenna juhlitaan tyttöjen serkkuplikan synttäreitä .Hänen keppari-intonsa jatkuu edelleen joten täytyy tästä pian mennä laittamaan konille silmät paikalleen :)

Ajatuksissa on ollut viime päivinä usein kaverini ja hänen pieni vastasyntynyt poika lastenklinikalla Helsingissä. Taidan aloittaa sankarikepparin suunnittelua pikkuprinssille kun on niin hienosti sinnitellyt ja jo juokin pullosta :)

Mukavaa viikkoa kaikille visiteeraajille!

Niin ja kiitti frouville viikonloppuseurasta :)

1 kommentti:

Satunkaa kirjoitti...

Nami mansikoita! Ja lenkillä, jes! Juokseminen on kivaa kunhan alkutuskasta pääsee! Kiva kun olit poikennut! :)