Hae tästä blogista

torstai 11. joulukuuta 2008

Joulupaketti saapui!


Tänään tuli postista Tilkkuystävien jouluvaihtoon liittyvä pakettikortti ja tottavie kävinkin sen illansuussa hakemassa! Kiitos Vattumato paketista: aivan hulppea kasa tilkkuja, suklaa (joka kuvassa jo avattuna ;) , taitavasti tehty ja aivan ihana joulukoriste, TODELLA tarpeeseen tulleet vaaleanpunaiset neulotut sukat, nappeja yms. enkelikoristeessa. Ja unohdinkos jotain, kynttilät! - aivan ihana paketti! Kiitos vielä kerran! Sattui muuten olemaan yksi pala kankaista samaa kuosia kuin imetystyyny joka hommattiin 3 vuotta sitten :)

Tänään on ollut ihanan talvinen keli, lumitöitäkin tuli tehtyä nuorimmaisen päikkäreiden aikaan. Toivottavasti tuo valkea ihanuus säilyy jouluun.


Tildatyöt odottelee keskeneräisenä ja pari muutakin pukinkonttiin menevää projektia. Saa nähdä kuinka käy, loppuuko aika kesken. Mimma toivoi joulupukilta yhtä ainoaa asiaa, mustaa kalaa ja sen saaminen on varmasti tämän äitimuorin kekseliäisyydestä ja ajasta kiinni.
Viime viikolla mies toi Hesan tuliaisena Peppi-peruukin kun Mimma mielestään tarvitsi vähän leveämmän tukan. Sellainen tuli ja pukee komeasti myös nuorimmaisen olemusta ;) ;)

1 kommentti:

vattumato kirjoitti...

Kiva kun paketti oli mieleen=o)

Ihania nuo lapsukaiset peppiperuukissaan!