Hae tästä blogista

maanantai 1. joulukuuta 2008

Synttärihumua


Eilen vietettiin meidän neitien yhteissynttäreitä, koetettiin tuohon puoleen väliin kummankin syntymäpäivän kohdalla osua. Vieraita oli kummaltakin puolelta sukua ja kummeja päälle joten koko päivä juhlittiin. Piti tehdä lumiukkokakkua kun tuota lunta ei nyt enää pihamaalla ole - nyyh- mutta eipä tuosta kakustakaan ihan niin lumimainen tullut kuin piti. Kaupassa kun ei ollut valkoisia maidottomia vaahtokakkeja, ainoastaan vaaleanpunaisia. Meillä oli siis melko pinkahtava lumiukkokakku ;) Kuorrute on siis noissa kahdessa kakussa vaahtokarkeista ja tomusokerista tehtyä ja keskimmäisessä marenkirouhetta. Kuorrute jäi myös turhan tuhdiksi ja kovettuukin aikas nopsaan ilman kosteuttavaa aluskerrosta, no ehkä ensi kerralla muistan tämänkin ;) Marsipaania olisi ollut helppo käyttää mutta Mimman manteliallergian vuoksi ei riskeerattu. Marna saikin ihan oman kakkupalan hänelle sopivista aineksista.
Lahjoja tuli kuin jouluna ikään, kiitokset vielä kaikille muistamisesta! Tuolla kuunnellaankin Miinaa ja Manua parasta aikaa. Aivan ihana muisto on Madamen koostama valokuvakirja Marnan ensimmäisestä vuodesta.
Lopuksi vielä kuva jo vähän väsähtäneistä synttärisankarittareista, mekkokin on jo lähtenyt nuorimmaiselta :) Ja terkkuja iskälle Hesaan!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan, onpas ihanan herkullisen näköiset sivut! Naapurin mukelot kiittää kivasta leikkihetkestä ja suussa sulavista eväistä, joita saimme matkaamme :).

Tapaamisiin!

Liisa