Hae tästä blogista

lauantai 20. joulukuuta 2008

Pakettia, pakettia, pakettia...

Pikkuneidit nuhaileva edelleen (ja niistävät nokkansa sohvaan :( joten uloskaan ei olla päästy. No eipä tuo kelikään houkuta, kaikki lumi on mennyttä mutta toivotaan että edes se keveä valkoinen peite saadaan jouluksi.
Onneksi joulumieltä ei lumettomuus häiritse, lisää sitä saa kun voi auttaa muita. Muutamaan tuntemattomille joululahjoja keräävään tempaukseen osallistuminen on tuonut hyvää mieltä, toivottavasti myös lahjojen saajille. Kiitos Emmi tuosta muutama tunti sitten laittamastasi vinkistä!

Kiitos myös serkkuplikalle upeasta amarylliksestä! Se on räväyttänyt itsensä jo täyteen loistoon kuten kuvasta näkyy.

Tänään sain tehtyä muutaman lasten käsipyyhkeen, yhden kun ompelin niin jo vinonauhan aikana oli pimut saaneet koko huoneen aivan totaalisen sekaisin, siinä oli kuulkaa kaikki kierrätykseen menevät 3 kassia vaatetta, koristenauhat, kankaat yms. sulassa sekamelskassa. Minä vaan purin hammasta ja ompelin... Jokunen näistä meni jo pakettiinkin.


Eilen sain tämän syvänmeren sukeltajan valmiiksi. Mimman toivomuslistalla oli ainoastaan kala, mikä alunperin oli musta mutta nyt viime päivinä muuttui pinkiksi! Minä olin jo mustaa aloitellut joten kuin taivaan lahjana sain rapakon takaa tulleessa kangas-& pitsinauhapläjäyksessä aivan satumaisen hienosti eväksi kelpaavaa pinkkiä nauhaa! Pystöevään piilotin paljettinauhaa. Mimman kummitädin vanhasta paidasta löytyi upeat paljettikukkaset mitkä koristaa ihan suomujen tapaan kalan kylkeä. Kyllä nyt jännittää mitä neiti sanoo kun paketin avaa - tuomiokin sieltä saattaa tulla.


Vielä pitäisi pari poroa kasata, kunhan ehtisi...

2 kommenttia:

Pivikki kirjoitti...

Ihania juttuja oot väsäilly :)
Mie oon vaan tapellu neulekoneen kanssa ja koittanu ideoida joulumeininkejä..

Hyvää joulua!

Elli kirjoitti...

Todella kivoja ompeluksia olet taas tehnyt. Lahjojen tekeminen on niin mukavaa, vaikka minulla jää aina puolet ideoista tekemättä ;)
Ei sitä viisastu varmaan ikinä että aloittaisi lahjojen tekemisen niin ajoissa ettei tulisi yhtään kiirettä tai stressiä..