Hae tästä blogista

tiistai 10. helmikuuta 2009

Jos nyt poikkeet....


....niin KIINNI JÄIT!!
Koska luet tätä tekstiä, niin se tarkoittaa että sinun täytyy kommentoida minulle jotakin. Kommentoi ihan mitä itse haluat, kunhan vain teet sen. Laita tämä teksti sitten omaan blogiisi ja nappaa kiinni kaikki blogiasi lukevat.
Itse narahdin Katrillin blogissa.

6 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Heipparallaa! Tämmöisen aurinkoisen viestin nappaa mielellään :-) Se liekkimeri muuten - yöks - näytti oikeasti sisäelimiltä, ennen kuin peitin punakeltaiset juovat tuolla ruskanoranssilla. Saa nyt nähdä, mitä mun uunista tulee. Ja oon varma, että sä keksit jotakin omannäköistäsi, se viime vuoden omena oli ihan huikea.

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Minäkin käyn täällä juttujasi lukemassa. Koska en omaa blogia pidä, niin haasteesi ei minun osalta jatku pidemmälle.
Tsemppiä päättötyön aiheeseen; niin kuin Reetta sanoi, varmasti keksit jotain mahtavaa ja omanlaistasi. Ja eiliset ideat olivat jo hienoja, kehittele siitä vain eteenpäin.
t. Auli

Anonyymi kirjoitti...

Hei, jäin koukkuun blogiisi huovutuskurssin aikoihin... huushollissasi on tullut vierailtua aika-ajoin katsomassa, mitä olet puuhaillut; kaikkea mielenkiintoista onkin löytynyt! Aurinkoista eloa! t. Paula (ei-blogillinen henkilö)

Mimmarna kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!
Mukava nähdä että joku joskus piipahtaa, etten ihan vaan itselleni näitä tilitä ;)
Lopputyön aihe yms. siihen liittyvä pyörii mielessä ja taustalla kaiken aikaa, valmista ei vaan tunnu tulevan. Mutta josko se tästä. Auli, olen edelleen kärkipäässä varastamassa ideasi jos ryhdytkin huuhailemaan sen taiteen perään :)
Kiva Paula että olet poikkeillut, pistäppä teidänkin porukassa blogi-innostusta eteenpäin, on mukava seurata muiden tekemisiä kurssien lomassakin.

Irma kirjoitti...

Mukavaa luettavaa kertomuksesi lastesi puuhasteluista:)
Löysin tänne Tilkkuystävä-luettelosta.

Pivikki kirjoitti...

Hitsin vitsi, narahdin :)