Hae tästä blogista

maanantai 9. helmikuuta 2009

Keskeneräistä

Meillä on sairasteltu parisen viikkoa enkä ole saanut sitten mitään valmista aikaan. Tai no ihan jotain minipientä mutta monta keskeneräistä on tekeillä ja miettiäkkin pitäisi sitä käsityötaiteen opintojen lopputyötä, että siis mitä tekisi. Menee taas siihen loppupaniikkiin se minun tekemiseni kun en vain ole saanut mitään kunnon ideaa mieleeni, tai ainakaan sellaista joka kunnolla kolahtaisi.
Serkku sai nimpparinaan pari sydäntä ja kummipojan perhe pari pyyhettä. Näitä näperryshommia oon jonkun verran saanut aikaan.


Tytöt ovat ahkeroineet kevätkylvöjen kanssa. Eilen meillä istutettiin porkkanoita eteisen matolle keittiövälineillä ja tänään tomaatteja samaan paikkaan. Toisen huoneen matolle istutettiin eilen parsakaalia. Ovat niin puutarhatouhuissaan että piti heille pikaessut tänään ommella, samalla Mimma viritti puolet lankavarastostani salaperäiseksi hämähäkkiverkoksi siihen ympärilleni. Eihän niitä koskaan saa setvittyä joten joka päivä menee lankakeristä osa roskiin solmusykkyröinä. No kai nuo sitten niinkin tehtävänsä ajaa, onpahan neideillä tekemistä :) Ja minulla siivoamista.

Ei kommentteja: