Hae tästä blogista

perjantai 27. helmikuuta 2009

Tänne heti toitottamaan

Taisin saada idean lopputyöhöni käsityötaiteen opintoihini!!!! Tuo 'taisin' sillä että jos tämän toteutan niin siinä riittää mulle puuhaa koko maaliskuun illoille ja varmasti öillekin. Mutta siis, olin jo lannistunut toteuttamaan yhden aiemman ideani mihin olisin käyttänyt myös tyttöjeni kuvia. Huomasin kuitenkin etten halua tehdä niin henkilökohtaista teosta - taiteilijaksi ei minusta varmastikaan olisi. Ja sitä paitsi, haluan jotain huumoriakin työhöni. En kuitenkaan paljasta millainen työstä tulee, jos tulee, mutta tässä jotain räpellysvaiheita. Alunperin ajatus oli huovuttaa kanaverkon päälle - no arvakkaas nyt kuinka siinä kävi, perin juurin huonosti.
Tarttuihan se jonkin verran mutta jäi mielestäni aivan liian 'eläväpintaiseksi'. Eli just sellaisen epäonnistuneen näköiseksi mitä voi kauniisti kommentoida 'eläväksi'. Lopulta kokonaisuus näytti nyljetyltä supikoiralta.

Aloin tehdä piruuttani palloja - ja siitä se ajatus sitten lähti (niin mistäs mainoksesta tuo olikaan?). Sain aikaan 30 pallukkaa kunnes puhti tältä illalta loppui. Siirryin tutkimaan millainen määrä palloja pitäisikään olla - 408 kpl!!! Ihan pikkuisen hirvitti ja päätin supistaa määrää, saa nähdä mihin päädyn. Tuo käsisaippua ei liity pallojen tekoon sitten mitenkään, en vain ehtinyt innostuksen iskiessä siirtämään sitä minnekään muualle.

Aiempaa suunnitelmaani nuppineulasta voin hyödyntää, tässä nuppineulan vartta.

Kieputin varmasti useamman miljoonan kieppiä kolmena iltana rautalankaa tuon varren ympärille. Nuppineulana tämä tulee olemaankin, mutta se mitä siihen neulaan tulee - säilyköön vielä salaisuutena! Onpa vapauttava olo kun sain edes jonkinlaisesta itseä innostavasta ideasta kiinni, ehkä tämä vielä valmistuu! Siis työ ja minä.

On täällä sentäs urheiltukin! Näin hiihtolomaviikolla on Mimma sekä hiihtänyt että luistellut ja liukumäkeäkin on laskettu. Lunta on onneksi riittänyt, ihan lumitöihin asti. Mukavaa loppuviikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä :-) Ja sulle ominaiselta. Odotan innolla, mitä käsistäsi tällä kertaa syntyy!

Anonyymi kirjoitti...

Jestamandeera, sullahan on niin jänniä projekteja meneillään, että mun pitää ruveta kurkkiin ihan säännöllisesti miten sun työt etenee!

Taidan ottaa jotain vinkkiä sulta, kunhan saan tuon LEIJONAN metsästysslipoverin valmiiksi ;)

Lisbe