Hae tästä blogista

perjantai 13. helmikuuta 2009

Jotain valmista - ja Ystävänpäivää!

Jotain on saatu valmiiksikin. No näitä pikkuhommia mutta jotain kuitenkin. Sen rautalankakurssilla aloittamani muffinssitelineen sain tehtyä ja totta maar siihen täytyi muffinssitkin tehdä. Tuo leipominen on vaan Marnan hereillä ollessa sellainen taitolaji kun täytyy vältellä vehnäjauhojen ja kananmunien joutumista sen ulottuville. Tein tällä kertaa banaanimuffinsseja ja nyt soijamaitoon, se kun on jotenkin täytelaisempää kuin riisimaito. Onneksi auringonkukkaöljy pelittää aivan hyvin margariinin sijaan. Ihan ovat parempiin suihin menneet vaikka eivät kuvassa ehkä kondiittorin unelmilta näytäkään :) Ja telinekin ajoi asiansa. Onhan ne toki hienompia ja isompia siellä Ullan unelmassa.


Vaijerikoruja olen tehnyt jonkin verran, niitä kun on niin nopea väsätä. Pari kaulakorua menee kummitytölle ja rannerenkaita kiikutan huomenna ystävänpäivälahjoiksi tyttöjeniltaan. Ihana mennä syömään valmiiseen pöytää! Kiitos vaan etukäteen serkkuplikalle!!

Tuon Hello Kittyn virkkasin myös kummitytölle synttärilahjaksi. Ei ollut ohjeita joten mittasuhteet saattaa olla mitä on ja huomasin vasta jälkikäteen että olin mallin ottanut jostain mainoksesta missä tuo nenänpää ja rusetti on pinkkejä kun ilmeisesti 'oikeesti' nenän kuuluu olla keltainen ja rusetin punainen - jaa-a, saas nähdä mitä kummityttö sanoo... :/

Pikkuisille muovipusseille ompelin pikkupussukan, tein näitä kaksi mutta toinen muutti jo serkulle. Ompelu on aika haastavaa, nyt kesken kaiken oli Marna kekannut 'kaasujalan' ja päräytti oikein kunnon vauhdilla tikkausta. Meinasin sydärin saada, onneksi ei ollut sormet lähellä.


Jaahas, Marna löysi keittiön kaapista fariinisokeripussin ja hakkaa sillä lattiaa tuossa vieressäni. Täytyy näin lopuksi laittaa vielä ystävänpäiväterveisiä kaikille (ennen kuin tuo pussi on mäsänä) ja erityisesti leikkikavereille, teille myös joita ei ole aikoihin nähty: Kallelle ja Hildalle naapuriin, Niklakselle ja Villelle, Artulle, Elmerille ja Fransille, Laurille, Hetalle, Immille ja Ellille, Pinjalle (kiitos kortista :) ja kaikille muille tutuille!
Kuvassa kuivataan kuulemma Poni-bändin Temppu-koiraa keittiöpyyhkeeseen...


Niin ja kiitos kaikille teille jotka jäitte kiinni edellisessä postauksessa :)

5 kommenttia:

Riikka T kirjoitti...

Hieno tuo muffinssiteline.

emmi kirjoitti...

Kylläpäs sä olet saanut aikaiseksi :) Meillä aletaan nyt puolestaan tervehtyä, Pinjallekin aloitin tipat silmätulehdukseen, että voitaisiin siis tulla, kunhan taas yhteinen aika löytyy (meillä on taas muka niin kiirettä, että meidän puolesta taitaa mennä 10-viikolle).

Reetta kirjoitti...

Tulipa muffinssitelineestä hieno! Ootteko pysyneet terveinä?

Mimmarna kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteistanne!

Terveinä ollaan oltu, mitä nyt minä sekoilen silloin tällöin :) Muffinssiteline toimii tosiaan yllättävänkin hyvin, ainakin se tyhjenee aina rivakasti. Pitäisi varmasti tehdä toinenkin kun tuo ruoka-/kahvipöytä on sen verran pitkähkö joten mahtuisi vallan hyvin omansa kumpaankin päätyyn.

Willis kirjoitti...

ihana hello kitty....