Hae tästä blogista

tiistai 7. huhtikuuta 2009

Kiirusta pitääTajusin eilen illalla vieläkin tekemättömän työn määrän päättötyössäni. Joka ainut ilta olen sitä tehnyt mutta loppu ei tunnu häämöttävän. Niin no, aikaa sen tekemiseen on aina niin rajallisesti. Nuorimmainen nukkuu niin katkonaisesti että jo illan mittaan saa juosta yläkerrassa hyssyttelemässä useaan kertaan, nyt kun tuntuu olevan joku äitikausi menossa niin että isän lohdutus saa melkein vaan isomman huutomyrskyn aikaiseksi. Että tuossa välissä koetan aina jotain saada aikaan. Nuppineulan pään punominen on vielä kesken.Siitä ei tule tippaakaan kauniimpi kuin siitä minkä purin jo kertaalleen. Langan vahvuudet on päinvastoin kuin pitäisi, mulla on kehälanka ohuempaa kuin sidontalanka mutta se johtuu siitä että ohuempaa oli minulla enemmän ja käytäntö on opettanut että täsmälleen tietyn paksuisen rautalangan saatavuus heittelee runsaasti.
Eilen sain kaikki loput, 64 pallukkaa huovutettua koneessa, nyt ne pitäisi vielä nimikoida. Ja sitten koettaakin se suuri kysymys, miten nämä saadaan näppärästi kiinnitettyä nuppineulaan??? Ajatus siitä jo on mutta pallukoiden määrä on sen verran suuri että saattaa mulla tulla vielä unettomia öitä. Saas nähdä meneekö pääsiäinen valvoessa.
Nimiluettelosta on menossa viimeinen sivu!!
Onneksi meillä on jo pääsiäisruoho valmiina :)Se kyllä alkaa olla jo mennyttä kun Marna koristelee sitä napeilla. Nappitouhut on siis aloitettu meillä jo koko naisporukan toimesta.

Tein eräänä päivänä tässä plikoille ritariliivit vaikka Marna nyt ei sitä päälleen suostunut laittaan. Kangas on itse painamaani, kuvio taisi olla Reetan.Viime viikolla sain myös tilkkuystävien kevätvaihdon ylläripaketin Alicelta, sisältö saa vielä odottaa tekijää mutta karkithan tietty meni jo!Lopuksi vielä meidän tulevan näyttelyn juliste, Muumipeikko ja Haisuli eivät kuulu julisteeseen :) :) Viikon päästä pitäisi olla melkolailla valmista.....


Mukavaa pääsiäisen odotusta kaikille!

Ei kommentteja: