Hae tästä blogista

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Vuosi lisää vaan haitanneeko tuo....ka eipä tuo haittaa. Tänään päästiin sen neljänkympin yli ykköselle, eikä tunnu niin missään, paitsi pikkusen reisissä ja pakaroissa. Otettiin tyttöjen kanssa eilen pyöräilykärry käyttöön ja sillä porhallettiin tänäänkin pikku lenkki koemielessä. Että kuinka tämä äitimuori taas jaksaa sotkea. Vaan hyvinhän se pyörä rullaa ja intohimoisena pyöräilyn ystävänä aion tyttöjä kärryssään rytyyttää pitkin kylää tulevana kesänä ja syksynä, sikäli mikäli sinne vielä silloin mahtuvat.


Olin maanantaina nauttimassa synttärikonsertista! Että ihan Patricia Kaas oli tullut Tampereelle varta vasten. Mies osti minulle lipun lahjaksi ja tottavie oli hienoa. Oikein harmitti kun tuo ranskan kielitaito on niin retuperällä.
Tiistaina meillä olikin käsityön taiteen perusopintojen viimeinen virallinen tapaaminen. Hieman haikeaa vaikka ollaan toki sovittu tapaamisista vastedeskin. Osa jatkaa syventäviin mutta minä ainakin aion jättää, ainakin tällä erää.

Nyt olen koettanut saada valmiiksi muutamia keppareita. Sunnuntaina täällä on lastentarvikekirppis mihin aion saada muutaman kepparin myyntiin. En vaan yhtään tiedä mitä noista voisi pyytää, varsinkaan kun katsoin vasta avatussa Citymarketissa 'aidon' näköisten karvaheppakeppareiden maksavan n. 8 euroa. Että varmaan omaksi huvikseni noita keppareita väsään ja tuttuja lapsia niillä koetan lahjoa :)


Tarkoitus olisi taas yrittää mökkeilyä tulevana viikonloppuna. Siellä odottaisi nämä keittiökaapistotkin täyttäjää. Melkoinen ideanikkari saa olla että saisi pikkumökin toimivaksi neljälle hengelle joista kahden lelut täyttää vielä yleensä koko lattiapinta-alan.


Ihania kevätpäiviä kaikille! Meilläkin on muuten jo sinivuokkoja :) :) Kukkia, ei poliiseja :)
Nämä sain kyllä nallerouvalta näyttelyn avajaisissa. Ihania kulleroja pallukoiden pyörittäjälle ;)

Ei kommentteja: