Hae tästä blogista

lauantai 13. kesäkuuta 2009

Käsityöt lomalla?On täs tainut käydä niin että lomarintama on päässyt iskeen mun käsitöihin. Mieli kyllä tekis tehdä kaikenlaista ja puolivalmiit nököttää kukin missäkin nurkassa, vaan joko oon liian puhki tai sitten pikkuneiti ei suostu nukkumaan ajoissa. Nyt sain neitosen inan vajaa klo 23 unten maille. Niin siinä käy kun mökiltä tullessa ehtii ottaa tunnin päikkärit. Olen hirviöäitinä lopettanut säännönmukaiset päikkärit jotta saatais joku roti tähän touhuun, silloin neitoset menevätkin yhdessä nukkuumaan jo 8n aikaan ja ai sitä rauhallista iltaa!Piha sen kun rehottaa, ainakin kukkapenkit. Pitäis ja pitäis niitä nyppiä vaan kun tuntuu ettei koskaan ehdi. Joten rehottakoon.
Viime viikonloppuna olin Hauholla serkkuplikan kutsumana ja voi sitä autuutta, toisen serkkumme kanssa (jolla on myös nuorin reilun 1v. ikäinen) olimme kuin lomalla kun saatiin olla vuorokausi juoksematta kenenkään perässä ja istua valmiissa pöydässä! Kiitokset vielä Päiville!
Viime yö oltiin mökillä mutta nyt en ottanut kuvan kuvaa joten postauksen kuvat ovat aiempaa satoa. Tämä terassi tuli tänään valmiiksi, jäät siirsivät koko hoitoa keväällä useita metrejä joten purkuun meni ja uusiks paikoilleen. Enää rannan puoleiset kaiteet puuttuu.
Mukavaa viikonloppua AURINKOISEN juhannusviikkon alkua odotellessa!

1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Ihanaa juhannusta! Sääkin näyttää paremmalta kuin pariin viikkoon.