Hae tästä blogista

perjantai 5. kesäkuuta 2009

Koleaa keliä


... joten lämmitellään näissä viime viikonlopun kesäisissä tunnelmissa mökiltä. Meidän rannassa lipui arvokkaasti aamupalamme aikaan ihanainen suvinäky, joutsen. Toki näitä siellä lentelee ja lahdella näkyy useitakin, mutta harvemmin näin supisuomalaisessa tunnelmassa omassa rannassa kuitenkaan :)

Nyt täällä vihmoo vettä ja tuulee, edelleen. Oltiin kyllä sissimäisesti ulkoilemassa tänään. Kurjaa laittaa kaikki haalarit sun muut sadetakit niskaan, hanskatkin olis tarvinnut mutta paleltiin mielummin...
Mimma on ottanut taas liudan kuvia. Pikkusisko nauttii olla linssiluteena. Suurimmassa osassa kuvia pikkuneiti patsasteleekin, tai sitten Autot elokuvan Martti tai itse Salama. Ne on nyt ihan kuuminta hottia.


Oon saanut tehtyä pari huussimattoa ja muutamia keppareita.Keppareista useimmat on jo Hämeenkyrössä kässäkurssikaverin pikkupuodissa ja tämä meillä vielä oleva 'Outi' lähtee sinne samaan pilttuuseen lähiaikoina. Nimipallukka on taannoisesta käsityötaiteen lopputyöstä. Ai niin muuten, todistuskin tuli jo joten jotain on paperilla kuluneista kolmesta vuodesta.Viime viikolla tein Marnalle kesämekon, kaava on Suuren Käsityölehden 'leikkimökkimekko'. Kankaan ostin rompetorilta muistaakseni eurolla. Ja sitä jäi vielä. Taidan tehdä tuohon sopivan lierihatun.Huomenna lähden serkkuni kanssa vuokramökille yhdeksi yöksi. Kolmas serkkumme on järkännyt sinne systeemit valmiiksi, on kuulemma ruokaa ja tietysti me kaikki toisillemme hyvää seuraa. Ihanaa päästä kunnolla ajan kanssa saunoon, syömään, nauraan ja nukkuun!!!
Saas nähdä miten täällä isä pärjää yön yli tyttärineen.... ;)
Mökille täytyy tietysti ottaa mukaan kudin. Oikean käden kipeytymisen uhallakin!Lämmintä viikonloppua!!

Ei kommentteja: