Hae tästä blogista

torstai 25. kesäkuuta 2009

Kyllä ruusu tietää... koska on oikea juhannus!
Meidän juhannusruusut on kuin kermakakkuja. Muutkin ruusut on innostuneet vallan helteiden alettua kukkimaan. Mustialan ihastuttava ruusu sentäs antaa vielä odotuttaa sulotuoksuaan. Kaiken tämän vuodatuksen jälkeen täytyy kuitenkin sanoa että en ole oikein ruusuihmisiä, mutta kauniitahan ne ovat ja tähän pihamaahan hyvin sopivia pensaskukkia.Pääsi käymään niin että tiistaina startattiin mökille ja kamera jäi kotiin! Joten nyt kuvaa tulee vain kodin pihamaalta. Tänään tultiin kotiin ja täytyi pikkuisen päivitellä tätäkin pihamaata.
Mökillä oli taas mukavaa, joutsenpariskunnalla on 5 poikasta, kuikilla taisi olla peräti 6 ja silkkiuikkuemo vei selässään myös 5 poikasta.
Tänään tehtiin myös pieni souturetki koko perheen voimin mökin edustalle. Otettiin pientä harjoittelua Marnan kanssa liivien käyttöön, Mimma on ollut veneessä jo viime kesänä joten hänelle oli ihan tuttua hommaa.

Meillä on täällä kotona vielä hieman kesken talonmaalausprojekti. Mies on maalaillut jo kaiken muun paitsi korkeat päädyt ja tässä aikamme silmäiltyämme taidamme päätyä siihen että yläosat jääkin vaaleammiksi. Ei kylläkään ihan noin vaaleiksi kuin mitä nyt ovat.Helteet jatkuu - ompelukone saattaa jäädä huilaan edelleen jos huomenna taas karataan mökille :)Nautitaan nyt näistä lämmöistä!

Ei kommentteja: