Hae tästä blogista

tiistai 2. kesäkuuta 2009

Kesäkuun ensi päiväoli siis tismalleen eilen. Pikkusen on taas venynyt tämä mun vuorokauteni :)
Tänään kävin tyttöjen kanssa pöyräilemässä kylillä. Neidit kärryssä viilettäen ja minä puhisten polkemassa. Käytiin myös hautuumaalla viemässä pappani haudalle kieloja. Pappa olisi tänään, siis eilen eli 1.6. täyttänyt 108 vuotta. Käsittämätöntä että papan kuolemasta on jo yli 20 vuotta. Vieläkin niin elävästi voi muistaa sen kujeilevan ilmeen kristallipiparin takaa ja ne kirkkaan siniset silmät. Sellaisia en ole koskaan kenelläkään muulla nähnyt, paitsi elokuvissa Paul Newmanilla.
Koetin selittää Mimmalle miten mummut ja papat voi elää meidän muistoissa vaikka heidät olisikin haudattu vaikka sinne 5 metrin syvyyteen (tämä syvyysasia kun pohditutti erityisesti). Päästiin siis yhden peruskysymyksen ääreen ja näillehän ei vielä loppua näy vuosiin.Viikonloppu nautittiin aivan upeasta säästä mökillä. Tämän postauksen kuvista vastaakin Mimma. On niin innostunut kuvaan että kamera räpsii alvariinsa. Juuri latasin koneelle melkein 200 ottamaansa kuvaa. Kai niistä väsään kansion hälle muistoksi. Onhan se kiva vanhempana katsoa millaisia kuvia tuli otettua 3v:nä. Ja sitä paitsi, näistä on mielestäni jotkut tosi hyviä :) Oikein kateeksi käy miten fressejä kuvakulmia tyttö osaa napsia. Ja totuudenmukaisia. En sitten laita kuitenkaan niitä mitä otti minusta ja siideritölkistä :)
Sen sijaan äidin kahvikuppi & kädet ja isän jalat portailla on ikuistettu näin hienosti. Luojan lykky että eletään digikamera-aikaa. Kuka olis antanut lapsen polttaa filmiä tähän tahtiin ennen vanhaan? Ilmankos mustakaan ei tullut valokuvaajaa....hmmmm :(


Kesäistä kesäkuun alkua kaikille!

Ei kommentteja: