Hae tästä blogista

tiistai 25. marraskuuta 2008

Kurssien satoa

Tänään vietetään kässäkurssilla pikkujouluja ja jotain valmista pitäisi olla. Hmmmm.... en sitten tämän kummosempaa herkkua ehtinyt väsäämään. Eilen puolilta öin sain viimeiset palat tuohon 'kakun' koristeiksi. Siitä puolen tunnin päästä alkoi tunnin huutokonsertti nuorimmaisen toimesta.
Tuossa kassissa on käytetty muiden kurssilaisten värjäämiä kangaspaloja, ajattelin että saan samalla kivan pikkumuiston kaikista joilta ehdin kangasta saamaan. Sommittelu ei vain ihan onnistunut, eli ihan niin kakulta tuo ei näytä mitä toivon, mutta paloja oli vähän hankala sommitella kun olivat niin pieniä.
Tämä on keskeneräisten neuletöiden säilytyskassi, niitä pitäisi olla kyllä monta...


Tässä huovutuskurssin satoa. Huomenna vietetään sen porukan pikkujouluja :)

Aiheena oli siis säilytin, minä tein neulasäilyttimen (ei ihan pelitä kun neulat käy toisiinsa kiinni noissa vihreissä läpäkkeissä). Toisena säilyttimenä on neulatyyny, eli tuo kukkapurkillinen huovutettuja pallukoita. Ihan pikkupikkusäilytin on tuo piskuinen kukkaruukku, ajattelin sen sopivaksi vaikka helmityöneulalle.

Lasten erikokoisia tossukoita tuli tehtyä nämä, kuvasta lähti sekunti ottamisen jälkeen tossu toisensa jälkeen, kuten näkyy :) Mimman tossuihin laitoin ihan käytännön syistä kulkuset ;) Pikkuiset tossut odottelee vielä koristuksia. Pohjiin on vielä ompelematta nahkapalat etteivät luistaisi niin kovin.

Mimma tuossa juuri soitteli leikkipuhelimella Mikulle ja Emmille, tiedoksi sinne että teillä on kuulemma peräputki rikki!
Joulukuvia koettelin ottaa tänään. Tämä on toinen korttikuva.

1 kommentti:

emmi kirjoitti...

Vai peräputki rikki! Mitähän mahtaa meinata, täytyy tarkistaa kaikki putket varuiksi :) Meillä neiti on alkanut kiukkuamaan iltaisin, mutta siitä lisää blogissa, kunhan saan taas näpyteltyä.