Hae tästä blogista

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Marrashuovutuksia ja muffinikassi

Marraskuun harmaana sunnuntaina sain sentäs sen muffinikassin (puhun kyllä edelleen perinteisesti muffinsseista!) valmiiksi. Laiska kun olen en taaskaan mitään kaavoja käyttänyt, joten vinoutta on havaittavissa, mutta niin on tekijässäkin ;) Pikkuisen tuossa tildaakin on. Muffinimalli on kyllä omanlainen, näköjään tildakirjassa tuo kakun reuna on toisinpäin kaarrettu. Viikolla tuli kaksikin Tildakirjaa, joulukirja sekä Tildan talossa. Eilen illalla piirtelin kaavoja ja tänään piti vielä leikellä poronpäitä, nalleja ja lumiukkoja - vaan kaikkeen ei aika riitä kun tuo jälkikasvukin vaatiin oman osansa. Nyt vanhempi tyttö on kovassa yskässä ja nuhassa, saiko sitten influenssapiikin seurauksena, tiedä häntä. Nuoremmalle ei voida ottaa koko rokotetta ollenkaan kananmuna-allergian vuoksi.

Eilen oli ihana huovutuspäivä!
Kuvitelkaa, peräti kuusi tuntia huovutusta! Hyvä kun maltoin evääni syödä. Sain aikaan vanhemmalle tyttärelle huopatossuset, neulojen säilyttimen, josta kuva tulee myöhemmin kunhan saan sen viimeisteltyä (joku 'säilytin' pitää kurssilla saada aikaan), pienen kasan helmiä, pienen neulatyynyn pohjan. Omat tossut sain valmiiksi jo edellisella kerralla. Vielä koristeet on laittamatta, ilmeisesti tuollaiset pallukat tulee eteen heilumaan. Osan helmistä leikkasin halki, teki mieli nähdä mitä ne mahtoikaan syödä :)

Muffinikassi lähtee ensi viikolla kohti Pirkkalaa, madame saa sinne mahtumaan aikamoisen määrän leivontatarvikkeita kun kuitenkin sinne Ullan Unelmaan sännätään kunhan Tampereelle aukeaa! Toivottavasti yllärikassi kelpaa...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen hyssykät sentään, Madame täällä ihan kyynelehtii onnesta aivan ihanan yllärikassin johdosta. Muutenkin nuo kaikki työt näyttää tosi hienoilta, eivät ole mitään kynäpenaaleita :-)
Piti jo viime viikolla kirjoitella Fransin puolesta kiitokset kummeille hyvin suoritetusta tehtävästä mutta tuo aika teki taas kepposet, muutama lisätunti vuorokauteen ei tekisi pahaa :-) Tulostin Frans kranssissa tekstin vauvakirjan väliin muistoksi.
Meillä tosiaan yhteisiä lapsuuden muistoja on kertynyt kosolti kuten tuo kynäpenaali juttukin, oltiinhan me jo silloin pieninä tyttöinä kovia näpertelemään kaikkea pientä mukavaa. Kyllä on suursiunaus :-) että on ystäviä jotka on tuntenut koko ikänsä.

Mimmarna kirjoitti...

Kiva että pidät, kassi saattaa olla siellä jo huomenissa :)

Maria kirjoitti...

Ihanat nuo tossut!! Ja olisipa tosiaan luksusta päästä koko päiväksi huovuttamaan!

Mimmarna kirjoitti...

Kiitti Maria taas vierailusta :) Nuo tossut tuli tehtyä aika paksuiksi, tytön tossuista oli aikomus tulla paljon ohuemmat mutta mäiskin niitä loppuvaiheessa pöytää vasten ilmeisen tarmokkaasti kun huopuivat niin tiiviiksi :)