Hae tästä blogista

tiistai 4. marraskuuta 2008

Meille pläjähti taidenäyttely!


Eilen iltapäivällä meille suorastaan pläjähti tällainen taidenäyttely! Tuotosta tuli siihen tahtiin että hyvä kun ehdin maalarinteippiä pätkimään tarpeeksi tiuhaan. Siinä on nyt teoksia myrskystä, kuumailmapallosta, pikkusiskosta ja kummituksista. Nuo kummituspiirrokset (ei taida tässä yksityiskohdat näkyä) on meidän neidin ensimmäisiä pääjalkaisia piirroksia. Siitä ne hahmottamiset lähtee :)

Tein myös pikkurouva ystävälleni pussillisen sydämiä sekä kenkäkassin. Piipa blogissaan esitteli upeita kenkiään ja innostuin kanssa kokeilemaan. Tämä on kyllä Tildan kirjontamallista suurennettu ja vähän 'oiottu' malli.
Kokeilin myös rispaantumisen estoainetta tuossa kengässä, tilasin Villihelmestä (heillä on sitten nopea palvelu!!!!). Kassin pohjakangas on mustaa pellavaa, mieheni entinen pikkutakki :) tai siis osa siitä.
Tämä kyseinen pikkurouva on sen verran pienijalkainen että tuollainen shoppailukassi on varsin tilava hänen kengilleen, menee muutama pari talvisaapikkaita ihan kepeesti. Sydämiä hän kyseli mutta pistänpä pakettiin myös kassin, kunhan saan tuon hihnan vielä tehtyä. Kiva tehdä yllätyspaketteja!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pikku Rouva on aivan myyty! Todella kauniita, kyllä olen iloinen!! Kiitos todella paljon! Kyllä lämmittää mieltä ja hivelee silmää!!

Mimmarna kirjoitti...

No hyvä jos kelpaa, laitoin eilen aamulla postiin joten voi olla jo tänään pakettikortti odottamassa :)