Hae tästä blogista

maanantai 11. toukokuuta 2009

Kaikensorttista näperrystäÄitienpäivä meni yhdessä huiskeessa. Aamupala valkovuokkoineen oli kyllä armaan miehen ansiosta minulle katettuna, mutta saman tien aloinkin täyttelemään täytekakkuja ja melkein laittamaan jo sitä ruokaa. Vanhempani tulivat syömään jonka jälkeen hurautettiin hautuumaille isomummoja moikkaan ja lopulta anopille, yksi kakku matkassa mukana. Vasta iltamyöhään sain sen itselleni varaamani pikkolopullollisen kuohuvaa korkattua. Vaan olihan se mukavaa viettää nyt kolmatta äitienpäivää, Mimma jopa suostui laulamaankin ja oli tehnyt kortin missä oli mustapuhuva peikko ja keltaista teippiä :) Äidin lempiväriä :)
Marna innostui tanssimaan mummulassa ja koreografia näyttää jälleen olevan valssinkeinahteluun ja käsien suuriin eleisiin painottuva.Illalla kotiin tultuamme vastaan pöllähti yhtäkkiä tällainen pari. Olivat käyneet minun matonkudelaatikolla riepuja sovittelemassa. Taas.Mummot saivat meiltä valkoruusuiset kassit tyttöjen yhteiskuvalla ja kumpainenkin vielä muuta tilpehööriä jota en nyt tässä lähde luettelemaan.Niin, itse sain sen toivomani jalkahoidon, vakiolahja mikä tulee aina enemmän kuin tarpeeseen :)

Lauantaina vietettiin sateista päivää kevätkarkeloissa ja rompetorilla. Nimi oli harhaanjohtava koska olin ainoa joka siitä romppeesta siellä koetti eroon päästä ;) Niinhän siinä kävi että persnettoa tein kun paikalla oli käsitöiden ihmevirtuoosi Päivi joka opiskelee jo 5. vuotta ja on tehnyt ilmeisesti vaikka mitä. Ja sitähän oli myös myynnissä. Olisin ottanut ne kaikki jos vain kodinhoidon tuki olisi suurempi :) Erityisen ihana on iso ruusukuviollinen (tuunattu) tarjotin josta laitan kuvaa kunhan se löytää jonkun arvoisensa paikan meillä. Voi voi, kun niitä hänen kättensä töitä katseli niin taas huokailin kuinka paljon vielä olisi itsellä matkaa jotta voisi sitä kaikkea tehdä mitä mieli tekisi.

Tässä niitä maalattuja ja servettilakattuja maitopukkeja, nappipurkeista ei hääppösiä tullut joten en edes viitsi kuvaa laittaa. Täytyy tehdä niille vielä jotain.Olen innostunut myös virkkaamaan näitä 'huussimattoja', ihanan nopeaa hommaa jos vaan joku yhtä nopsaan leikkaisi nuo sadat odottavat teepparit kuteiksi :(Juuri hetki sitten tulin kasvihuoneen kevätsiivouksesta. Kastelin kaikki mullat ensin muka huolella (koska löysin sieltä pääsiäisenä 5 myyrää yhdestä ämpäristä) ja lapiolla otin mullan pintakerroksen irti. Pah ja pyh, meillä on ollut siellä kasvuturvetta ja sitähän perhanaa saisi kastella puoli päivää ennenkuin miksikään menisi. Pölisi aika tavalla. Turve suorastaan hylkii vettä. Nyt laitoinkin enimmäkseen mustaa multaa tilalle joten katsotaan onko taika siinä ensi kesän sadon suhteen. Ihanaa mennä huomenna sinne tyttöjen kanssa suunnitteleen kun sain uutta sepeliäkin lattialle ja varmuuden vuoksi pesin vielä senkin :)

Meillä esiintyi aamulla tällainen intiaanineito. Pannan alle oli sujautettu maalisuti ja kynä ja päällä oli serkulta saatu tanssimekko.

Ei kommentteja: