Hae tästä blogista

sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Toukokuun touhuja
Niin sitä on taas selvitty toukokuulle! Oltiin vappuna peräti yötä mökillä joten varsinainen mökkikausi on nyt aloitettu. Kuikat huuteli minkä kerkesivät ja muutkin vesilinnut pitivät omia soitimiaan. Hauet oli kudulla rannassa ja meidän rannassa molskahteli sellaiset selkäevät että enpä tiedä onko minusta innokkaaksi uimariksi kesällä. Mökkilahti on kuulu isoista hauista joten kyllä niitä siellä piisaa, väijymässä varpaitani uintireissuilla :(Meidän neidit jaksoivat puhallella taas viikonlopun aikana litroittain saippuakupla-ainetta. Marna on erityisen hyvä myös kaatamaan sitä maahan mutta pakko saada pitää itse purkkia ja puhaltaa. Se on ehdottomasti ollut jo pari viikkoa ihan hienointa hommaa maailmassa joten jos joku tietää mistä saisi jonkun tukkukaupan pakkauksen tuota ainetta niin vinkkejä otetaan vastaan. Tein itsekin astianpesuaineesta ja sokerista (jostain löysin sellaisen ohjeen) mutta ei pelitä kuten fairy ennen vanhaan.
Tässä puhallellaan kuplia aamukasilta.Ja sit hetikohta vesileikkeihin.Tänään oon haravoinut myyrien käytäviä nurmikoilta ja katsastellut kukkamaita. Hirveä duuni edessä ens kesänä tai sitten vaan ummistan edelleen silmäni.
Äitienpäivä lähenee joten pian pitäisi päästä mummojen lahjojen tekoon :)

3 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Meillä on joskus ollut litran pullo tuota ihmeainetta. En vaan mitenkään muista, mistä se löytyi. Mieleen tulevat ns. halpakaupat tyyliin Löytötavaratalo, Milleri, Halpa-Halli... Jos näen niin kerron heti. Valoisaa toukokuuta!

Anonyymi kirjoitti...

Tulin kurkkimukselle pitkästä aikaa. Olet saanut ikälisääkin, konsertit ja kaikki. Onnittelut! Keppari on hirmuhieno, mutta ulkolaitumille en henno sitä laskea, ettei likaannu.

Keväisen lämpimiä ilmoja ja puuhasteluja, t. naapurska

Mimmarna kirjoitti...

Kiitoksia taas vierailuista:)

Reetan kanssa pian nähdäänkin rompetorilla.
Kyllä naapurska vois edes pienet tyypit heittää kepparilla pihallakin, tuun kyllä heti katsoon ;)