Hae tästä blogista

torstai 7. toukokuuta 2009

Oi ihana.......toukokuu!
Sieltä sitä vihreää pukkaa väkisinkin esiin. On se kaunista! Pihamaalla rikkaruohot kasvaa ihan silmissä, no kai ne perennatkin vaan aina ne rikkasellaiset pistää ekana silmiin. Tässä taitaa olla samanlainen juttu kyseessä kuin siinä näkeekö lasin puolityhjänä vai puoliksi täynnä. Pitäisi vain oppia näkemään ne perennat ja viis muista 'rönsyliljoista'.Kasvihuone odottaa myös asukkaita. Kasveja, ei niitä myyriä, kiitos, mitä löysin pääsiäisenä 5 kpl yhdestä ämpäristä enkä sen koommin ole jalallani astunut mokomaan ansariin. Nyt pitäisi vaihtaa mullat varmuuden vuoksi ja aloittaa istutukset. Tomaattia nyt ainakin on taas kokeiltava. Tulee sitä kyllä aina jonkin verran mutta aika laihoja on meidän sadot olleet.

Mulle on iskenyt joku tuunausinto päälle, pisti varmaan Piipan aivan tajuttoman hienot tuunaukset taas vauhtia mun masiinaani. Meiltäkin kun löytyy sellainen aivan järkyttävässä kunnossa oleva vanha henkilövaaka ja se pitää ainakin tuunata. Lisäksi olen maalaillut noita metallisia maitopurkkeja joita meillä on siis varmaan muutama sata. Niistä teen lauantain rompetorille jotain nappipurkkia ja sen semmoista. Lisäksi innostuin silpomaan mulle ystäviltä kertyneitä t-paitoja ja virkkaamaan niistä ympyriäisiä kesämattoja. Niin ja se äitienpäiväkin kolkuttelee, pitäisi vielä tehdä pari kakkupohjaa (munatonta) ja mummojen kassit valmiiksi. Että olishan tässä hommaa joten mitäs täs enää jaarittelen, lähden hommiin!!!
Onneksi nuo äitienpäiväkukat löytyy läheltä :)Nämä ajattelin tuunata, kokeilin jo maalata mutta tuohon isoon kirpparilta ostamaani metallipurkkiin ei maali tuollaisenaan tarttunut. Pitänee hioa ensin.Päivällä ihastelin myös tuota meidän komeaa kuusta. Mahtaneeko siellä olla se 'kas kuusen latvassa oksien alla on pesä pienoinen oravalla....'?

2 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Olet muuten sairaan nopee virkkaamaan niitä mattoja!

Mimmarna kirjoitti...

Juu-u, itse virkkaus on nopsaa mutta se leikkaaminen ei :(

Ja eipä sitä sinullakaan nokka juurikaan kauaa tuhisen noissa kässähommissasi :) :)