Hae tästä blogista

maanantai 5. lokakuuta 2009

Helmiä ja heppoja



Olipa ihana viikonloppu! Ihan kuin lomalla olis ollu. Helmityökurssi oli perjantaista sunnuntaihin, monta tuntia joka päivä ja silti tuntui aina liian lyhyeltä ajalta.
Tein muutamat rintarossit :) ja siimaan pujotetun sormuksen. Lisäksi tuli tehtyä muutama vaijerikoru, toisesta tuli niin huono kuva etten viitsi sitä edes tähän laittaa.







No onhan näitä kepittäjiäkin putkahtanut. Kiirusta vähän pitää tilausten kanssa mutta eiköhän tästä selvitä. Ja saisi ne niminauhat pikkuhiljaa jo tulla sieltä Ruotsista :/

Tässä ensinnä Hattara joka meiltä lähti jo muille laitumille.



Sitten Dottis, perusluottokauramoottori, säyseä kaveri tilanteessa kuin tilanteessa. Ei juurikaan hötkyile.





Hilppa, hilpeä koni joka toi mieleeni väistämättä lapsuuden suklaa- ja mansikkajäätelöt. Ne litran kermajäätelöpaketit joita pikkukioskilta haettiin joskus 70-luvun alussa. Mansikkajäätelössä oli punainen paketti ja pikkuisen sulaneena se oli juuri tuon vaaleanpunaista mitä Hilpan kuosi on. Triokin tästä mieleen tuli ja sehän sattuu olemaan Hilpan suosikkia.



Hilppan meno on 'kepsakkaa' kopotusta. Tämäkin menijä lähti jo uusille laitumille. Hilppa on ehdottoman ainutlaatuinen, kangas riitti juuri häneen joten vastaavaa väritystä ei ole enää minulla saatavilla.



OHO, takana kurkisteleekin taas poro! Sieltä se joulu tulee.....

Ei kommentteja: