Hae tästä blogista

lauantai 10. lokakuuta 2009

Sutsisatsi maailmalleEilen lähti kunnon konikeppiporukka uusille laitumille, nyt konitehtaan pilttuut ammottaa tyhjyyttään mutta pikaisesti pitäisi sinne uutta saada aikaan ja seinäporosiakin laittaa näytille.
Osa näistä löytyy Vapriikin museokauppa Vinssistä, osa lähti tilaajille.Tässä esittelyssä ensinnä vasemmalta Tätsy, melko tavalla aristokraattinen kuningatar, hienohelmaisuuteen taipuvainen kopsuttelija.
Seuraavana veljekset Ripa ja Kaitsu, Ripa on noilee kun mikä, jarrusukat suositellaankin ohjastajalle. Kaitsu taas pikkusen näyttämisenhaluinen ja joskus tyhmänrohkee, ottaa turhiakin riskejä.
Vihreäkuosinen Tane on perustamperelainen (takatukkakin on) joka taitaa niin säät kun määtkin. Ei kuitenkaan suostu mustaa syömään.
Vielä sieltä pilkistää Siäsuntäälä, jokapaikan kipakka menijä joka ei aina ihan tiedä mikä suunta, maa ja valuutta,mutta mennä täytyy. Silmätkin sojottaa vähän sinne sun tänne.

Meillä on menossa verantaremontti, kaikki kengät ja takit pitää saada sisälle jonnekin tänne muun rojun keskelle. Kivakiva. Mukavaa syyslomaa vaan kaikille :)

Ei kommentteja: