Hae tästä blogista

tiistai 8. joulukuuta 2009

Illan kirppisuutiset, olkaa hyvä!Tänne sitä alkaa pian tavaraa ilmestymään. Sain juuri rullattua pitsejä ja nauhoja myyntikasoiksi :) Mutta asiaan!

Aika jatkaa kirppiskierrosta, kohteisiin 9 ja 10.
Kohde nro 9 Fasaanipolulla on varsinainen äijien taivas. Siellä on luvattu pitää ukkojen rompetori, sisältäen kaikkea vimpainta ja nippeliä mitä jokaisen itseään kunnioittavan miehen pitää mennä ihmettelemään, ilman muuta. Myyjä on ilmoittanut tarjolla olevan autotarvikkeita, sähkö-, elektroniikka- ja tietokone'romua', siis suoranaisia aarteita, ja muuta vanhaa museotavaraa. Tämä kohde on varmasti yksi kirppispihojen helmistä :)

Fasaaniahteen kohteessa on myynnissä herkkusuille ja laiskoille leipojille helpostusta. Sieltä saa ostettua jouluruokia ja mitä ilmeisemmin myös leivonnaisia. Näiden herkkujen lisäksi paikalta löytyy tietysti myös kokeneen kirppari-ihmisen tarkalla vainulla valittuja kirppistavaroita sekä lastenvaatteita. Ja paikalla on kaksi myyjää joten tavaraakin on oletettavasti vähän enemmän.

Nämä mainiot menovinkit tällä kertaa. Huomenissa lisää, ne viimeiset herkkupalat jotka sijaitsevat edellisistä hieman etäänpänä, mutta ovat sitäkin kannattavampia käyntikohteita.

Meillä ripusteltiin jo koristeita kuusenoksille....

Ei kommentteja: