Hae tästä blogista

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Pian se on täälläSe joulu. Onhan sitä odotettukin. Tytöt tiirailee ikkunasta naapurin autotallin seinustalla kiipeilevää joulupukkia. Että mahtaakohan sillä olla siellä kylmä.
Kyläkirppis saatiin jonkinmoisella kunnialla läpivietyä. Parantamisen varaa jäi mutta jos tuo porukka vielä joskus innostuu moiseen niin varmasti toistekin tempaistaan. Mutta ehkä vähän toisena ajankohtana. Nyt sadatmiljoonat joulumyyjäiset yms. verotti meidän kävijäkuntaa vaikka huippuhienoja lahjoja oli toki näistä pihoistakin saatavilla.
Tulenpalava kiire on ollut pari viikkoa. Tyttöjen synttäreinä mies joutui sinne sairaalaan ja pääsi onneksi pois ilman leikkausta, mutta kaularangan välilevyn pullistuman kanssa täällä kotona lepääminen on välillä yhtä helppoa kuin heinänteko joulukuussa. Nostokielto ja nopeiden liikkeiden välttäminen sekä tuntuva särky tuo omat hankaluutensa perhe-elämään jossa kaksi pikkulasta temmeltää. Ja nekin sai tietty flunssan kovan pakkasen ajaksi joten sisätiloissa on ollut jonkin verran mekkalaa viime päivinä.
Kyläkirppiksen jälkeen alkoi varsinainen liukuhihnatyö Konitehtaalla. Lasten mentyä nukkumaan aloin tehdä viimeisiä joulutilauksia, niitä olikin kertynyt siihen malliin että yöunet jäi viikoksi todella pieniksi, n. 4-5 tuntiin. Ja kuten lapsiperheissä yleensä, nekin katkonaisiksi :) Lisäksi kävin vielä työn vuoksi yhdessä seminaarissa näyttäytymässä. Meillä kun alkaa vuoden vaihteessa uusi elämänvaihe, työt alkaa ja tytöt menevät päiväkotiin. Perjantaina käytiin tutustumassa allergiapäiväkotiin ja paikka tuntui mukavalta. Ainakin vielä sinne ollaan menossa iloisin mielin :)

Korvatunturin kautta kurvaisee näitä kepittäjiä moneen pakettiin, tässä kuluneen viikon tuotoksia kuvakavalkaadina. Kaikkia en ehtinyt edes kuvata.


Tässä Viola ja Villiveikko.


Jästipää ja Helka


Hessu, tapparafani Räyhä-Reska, Mokomaki ja Tarapaapo


Makkonen ja Annastiina


Mononen


Tröötti (erikoistunut pieruhuumoriin)


Pilkkuhilkka, Manta ja Martta


Manssukerttu Kirsikkainen

Vielä yksi seinäporonen työn alla, kirkkaankeltainen sitrusporo.

Oikein rentoa joulustressiä kaikille! Mulla on kaikki lootat vielä tekemättä....

Ei kommentteja: