Hae tästä blogista

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Kirpparikohteet loppusuorallaJättäkää suosista ne ostoskeskusten mainokset syynäämättä, meille tänne Takamaalle kannattaa tulla katsastamaan esineitä mitä ei ihan joka lyylin paketeista löydy tulevana jouluna. Paitsi jos olette hankkineet ne meidän kyläkirppikseltä. Lisäarvoa tuo toivottavasti mainio ulkoilukeli. Mutta asiaan:

Nyt sitten listataan ne kaksi viimeistä kyläkirppiskohdetta. Eikä mitään turhia kohteita olekaan!
Ensinnä kurvataan Vanhankouluntieltä Mannerintielle ja siellä sijaitsee kohde missä on myynnissä lähes kaikkea mitä vaan voi tarvita. Löytyy ensinnäkin vaikka lahjapaperiin laitettavaksi mitä kestävämpiä nukkekodin kalusteita (puisia), puuleluja (näillä kelpaa leikkiä ilman kireää pipoa ja metsäänpäin antavia ikkunoitakin, kuten takavuosina oli tapana letkauttaa), virkattuja pikkuliinoja, ikkunaenkeleitä ja muita jouluisia tavaroita. Vaan eipä tämä tähän lopu, löytyy vielä kaikille kaiken kokoisia vaatteita, erityismainintana naisten lämpöisiä takkeja, laukkuja, kasseja, verhoja, astioita, peilejä, koruja, koristetavaraa, kirjoja, leluja ja pelejä. Mitä sitä ihminen enää muuta kaipaisi - niin no syötävää tietty, mutta ei hätää. Täältä löytyy sitäkin. On meinaan kulmakunnan varmasti halvimmat riisipuurot luumukeitolla, sekä kahvit päälle. Että todellakin suosittelen poikkeamaan, vaikka jälkiruuaksi sen villisikamakkaran (kohteesta nro 4) päälle :) Ja tännehän pääsee vielä kaikkien muiden kirppiskohteiden sulkeuduttua, kirppispiha on nimittäin avoinna klo 18sta!
Täältä kun kurvaa poispäin takaisin Viljakkalantien tuntumaan on syytä käydä vielä nauttimassa kupponen kuumaa glögiä ja tekemässä hyvät kaupat ullakkolöydöistä, lastentarvikkeista ja -vaatteista kyläkirppiksemme viimeisessä kohteessa Lukukorventiellä. Täällä on glögitarjoilu joten kaiken liikenevän irtokolikkopuolen voi huoletta kohdistaa myyntiartikkeleihin. Ja paras poiketa ihan ensinnä täällä jos saavut keskustan suunnasta. Kupponen glögiä saa mukavasti kyläkirppistuulelle :)

Aiemmin mainitsemani keppariarvonta taitaa saada päävoiton tästä Takamaan Tuiresta, tuulennopeasta väripilkusta. Tuire on tiukkakatseinen mutta hassutteluun taipuvainen perustaksulainen polleneito. Sopii suvereenisti kaikille.Nyt on kierros saatu päätökseen, mutta tarkkailkaapa tilannetta. Päivittelen tarpeen tullen lisäyksiä myyntihitteihin. Karttoja kohteista saa kaikista myyntipihoista ja niissä on lueteltu myös nämä myyntiartikkelit joten kaikkien on helppo suunnistaa ensinnä juuri sinne mitä tavaraa eniten halajaa. Varmasti joka kohteesta löytyy mielenkiintoista tavaraa ja mitä mukavampia ihmisiä, niitähän meillä täällä on :)

Vielä pitää mainita että poikkesin tänään Fasaaniahteen kohteessa ja siellä sitä leivottiin kakkuja täyttä päätä -nam!

Tervetuloa siis Takamaalle lauantaina!

Ei kommentteja: