Hae tästä blogista

maanantai 7. joulukuuta 2009

Vielä neljä iltaa...aikaa tehdä KAIKKI tekemätön ennen kyläkirppistä! Nyt täytyy sanoa että pikkusen ruuhkaa pukkaa tekemisen määrässä. Pikkuneidit vietti synttäreitään lauantaina ja mies joutui sairaalaan. Syy -seuraussuhde ei ole tämä :) mutta kaiken kaikkiaan on vähän kiirusta pitänyt.

Toinen aitta on onnistuneesti siivottu ja odottelee ystävien käsitöitä. Mutta niistä ihan hetken päästä enemmän. Nimittäin ensin on muuta kerrottavaa.

Jos ette vielä huomanneet niin lisäsin tänään ed. postaukseen HERKULLISEN lisän. Tai ainakin niin luulisin, sillä en ole itse villisikaa koskaan maistanut. Mutta nytpä taidan. Nimittäin Vastamäentiellä, kohteessa nro 4 on myynnissä villisikaa! Olisko tämä se villimpi vaihtoehto joulukinkuksi? Ihan varma en ole onko missä muodossa, mutta niin luvattiin että jos väkeä piisaa niin grilli eikun tuleen ja villisikamakkaraa vartaaseen. Että eiköhän lähdetä oikein porukalla!

Raapaiskaa nyt ne kuolat suupielistä rinnuksille ja jatketaan seuraaviin kohteisiin. Kurvataan sieltä Vastamäentieltä Ahdepääntielle ja jos jonkin sortin järjestyksessä mennään niin otetaan ensinnä kohde nro 6. Vastikään paikalle muuttaneelta perheeltä saattaisi löytyä jotain remonttitarvikkeita ja olettaisin että myynnissä on myös lastentarvikkeita. Kannattaa poiketa tarkistamassa tilanne.
Kohteessa nro 7, eli täällä meillä, on kirppis missä on kaupan kaikkea mitä aittoihin on sullottu, mm. joitakin ylimääräisiä huonekaluja, mm. vanha lattialla oleva kirja-/astiakaappi, yksi uudempi korkea vitriinikaappi, vauvan hoitotaso yms. Löytyy myös todella isot villalankamatot


Kuvat on otettu talon katolta joten kokoa näissä löytyy, vaikka vuoraisi pienemmän asunnon kokonaan. Nyt en ulkoa muista mittoja mutta täällä ne kyllä selviävät. Nämä on olleet meillä koirien aikaan joten karvaakin varmaan vielä voi löytyä, on toki huolella imuroitu mutta pesty ei.
Kirppispuolelta löytyy myös koirien aktivointileluja, vaikka joulukuusen alle kääräistäväksi.
Sitten se aittapuoti, sieltä löytyy paljon lähialueen tekijöiden tuotteita; kransseja, jouluisia koristeita, koruja ja paljon paljon muuta. Ja tietysti keppareita monen sorttisia. On myös keppariarvonta johon osallistuneiden kesken arvotaan yksi keppari. Sitä en vielä paljasta onko kyseessä poro, heppa vai mikä otus, mutta näette sitten.

Kohteessa nro 8 on myynnissä kaikkea kauniimmaksi tekevää, nimittäin Oriflamen tuotteita ja myös kirppistavaraa. Nyt kannattaa mennä penkomaan rouvalle pikkurahalla voiteet joka keliin, ei suksenpohjiin vaan naamalle. Tässä kohteessa on myynnissä myös lastentarvikkeita, pääasiassa ihan pikkuisille.

Kartan teko vielä kesken (sitä saatavilla kaikista kirppispihoista) joten pikkutunneille mennään. Vaan onhan tämä niin kivaa!

Ei kommentteja: