Hae tästä blogista

torstai 3. joulukuuta 2009

Kirppiskiireitä ja syvänmerensukeltajia
VALTAISAN HIENO LISÄ kyläkirppismyyjäisiin:
Kohteessa nro 4 Vastamäentiellä on myynnissä VILLISIKAA, ei tarvitse itse metsästää vaan voi ymmärtääkseni ostaa vaikka purkissa :) Ja jos väkeä piisaa niin kohteessa taidetaan grillailla kulkijoille pientä maksua vastaan myös villisikamakkaraa! Kannattaiskos poiketa :) ?

Niin ne päivät vaan liitää, nyt pian enää viikko aikaa kirppikseemme joten kiiruusti lisää seikkaperäisiä myyntiartikkeliesittelyjä.
Täältä pesee:
Kohteet nro 4 ja 5 sijaitsevat kumpainenkin Vastamäentiellä (huom. nämä eivät siis ole talonnumeroita) ja oletettavaa on että pikkuihmisten koteja kun ovat sieltä löytyy myös lastentarvikkeita. Aloitetaanpa kohteesta nro 4. Täältä löytyy myös tekniikkaa, mitä ilmeisemmin tietopuoleista sellaista joten asiaan vihkiytyneet, menkäähän katsastamaan tuotteet! Kohteessa on useampi myyjä joten tavaraakin löytynee mukavasti.
Kohteessa nro 5 teitä palvelee myös buffetti, joten lämmintä juotavaa on pientä maksua vastaan tarjolla. Pikkulasten vaatetta ja -tavaraa löytynee mukavasti myös tästä kohteesta. Sekä tietysti kaikkea kirppistavaraa.

Omissa hommissani olen viimeksi kätilönä huseerannut erikoisille otuksille.Mitä lie nahkaveikkoja, sauruksia näistä piti tulla mutta mutta.... tässä ovat nyt Syvänemeren Silli ja Nässyn Nessi.Syvänmeren Silli löytyy Hämeenkyröstä, jo aiemmin mainostamastani ihkusta Makasiinin joulu -joulumyyjäisistä tulevana viikonloppuna (Kyröspohjantie 240). Poikkesin Mariannella tänään viemässä kepittäjiä Makasiinin pilttuuseen ja mitä kaikkea ihanaa siellä olikaan! Mm. aivan upeita muovikasseista ja muovipulloista yms. tehtyjä koruja. Tekijä niille löytyy täältä.
Viikonloppuna aukenee myös Pieni joulupuoti joten kaikki tamperelaiset sinne ostoksille! Sinnekin muutaman kepittäjän vien.

Huomennakos ne veronpalautukset tulee, ei kun myyjäisiin ja kirppareille!

Ei kommentteja: