Hae tästä blogista

keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Pikku puuhasteluja

Nyt on tullut tehtyä tällaisia nopeita pikkupuuhasteluja. Tildakortteja tein ihan Tiimarin peruspohjiin muutamia, nyt vain yksi kuvassa kun muut pistin jo menemään :) ja sitten väkersin parit rintaneulat.
Kruunu meni serkun tytön prinsessalle nimpparilahjaksi ja punainen tildattu serkulleni. Kiva jaella näitä pikkulahjoina.
Tänään sain jatkettua myös lampunvarjostimesta vannehame -projektia :) Käsityökurssilla Marja teki kanaverkosta aivan upean uuden varjostimen pöytälamppuunsa ja dippasi sen paperi-puuvillamassaan. Siitä tuli kerrassaan tavattoman kaunis! Sain häneltä lampussa olleen vanhan varjostimen josta tulee passeli 'vannehame' meidän vanhemmalle neidille. Tosin henkselit tarvitaan että luomus pysyy päällä.
Eilen siis loppui paperikurssi ja harmikseni unohdin taas kameran kotiin. Ainakin yksi ehdoton must tulevien projektien listalla on Paulan tekemä ihana akvaario minkä hän oli taitellut kanaverkosta, niin ikään dipannut paperimassaan ja sisustanut paperilla akvaarioksi, paperimassakaloja myöten. Kokonaisuus oli huikea ja sellaisen jonkinlaisena versiona aion toteuttaa myös meille. Allergiaperheeseen erinomainen lemmikkikorvike :)

Tässä myös yksi kuva nyt kolmesta valmistuneesta 'lumipallosta'. Pujotin helmiä, ja joihinkin myös paljetteja, rautalankaan ja kieputin sitä palloihin. Olisihan tuon voinut tehdä paljon helpommin ostamalla tarjouksesta mistä vaan jotain vastaavaa koristenauhaa, vaan kun on tämmöinen että kivempi olis kun olis itte tehty... niin että itseäni saan syyttää siitä että tuollainenkin näpertäminen on niiiiiin hidasta. Lumienkeli/kuningattaressa päädyin ompelemaan helmet kiinni hahmoon. Kuvaan kunhan se joskus valmistuu.

Mies poikkesi tänään mökillä. Syksy on saapunut Ruovedelle. Kesällä kuikat huutelivat ja joutsenet vastailivat. Nyt taitaa vain puiden lehdet pitää pientä kahinaa. Oli siellä kiva kesä. Ja seuraavaa jo odotellaan.

Ei kommentteja: