Hae tästä blogista

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Helmikurssin satoa

Tänään loppui viikonlopun helmityökurssi. Teema oli jouluinen mutta toki sai muutakin väkästellä. Ehtihän sitä jotakin, vaikka taas tuntui nuo tunnit menevän kuin siivillä! Ihanaa kun saa joskus keskittyä yhteen asiaan peräti 4-5h. Lumitähtiä pitäisi tehdä lisää, ajattelin niitä koristeiksi ikkunaan, en tosin koko talon ikkunoihin.

Nuo pikkuenkelit oli nopeita ja helppoja, värilliset ei vaan oikein tunnu olevan minun juttuni, mutta ehkä hopeisia tulee tehtyä vielä. Tein yhden isommankin josta ei ole kuvaa. Se on pikemminkin langennut discoenkeli kun päänä on liian iso kimallepallo ja pää notkahtaa.


Ja sitten tein tuollaisen 'herkkuleivos'-rintakorun, mahtaakohan jäädä itselle vai löytää tiensä jonkun pukin konttiin...?

Pikkukeijukaisia oli myös mukava tehdä, käyttötarkoitus taitaa olla moninainen. Noitahan voisi tehdä miljoonan vaikka joulukuuseen - jos siis olis sitä aikaa.

Ilahduin eilen niin ylimääräisestä yön tunnista ja siitä että sain tuon nuorimmaisen ajoissa nukkumaan että tein tuollaisen yksinkertaisen tilda-sydämen. Ompelin sen kokonaan käsin, oli ihan pakko kokeilla pitkästä aikaa sitä pykäpistoa kun Piipa sitä blogissaan niin ylisti ;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys kurssikaveri!
Kurssilla oli mukavaa ja mahdollista on, että jonkinlainen hurahdus helmiin on odotettavissa. Rintakorua kyllä kadehdin = voi kun itsekin osaisi.
Illalla en jatkanut enää helmitöitä vaan sitä huivia; pitänee tuoda näytille.
Mukavaa viikonalkua!
t. A

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana tilda sydän ja aivan ihania nuo sinun helmijutut!!!!!!!
terv salainen tilkkuystäväsi

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania "näperryksiä "on rouva tehnyt!!Mä voisin tilata ittelleni ison kasan noita syrämmiä... jos vaan kerkeisit väsään. Ostaisin oikeen rahalla jos sillä sais?

T: Sammakko-fani 68

Kitty Kat kirjoitti...

Hei, tulin vastavierailulle blogiisi!

Kivalta näyttää, ja myös aika vastaperustetulta. Onkohan pimenevissä syksyissä jotain, mikä saa ihmiset linnottautuun koneen äärelle. =)

Mimmarna kirjoitti...

Hei kaikki!

Ja kiitos viesteistänne :)
A: huivista tulee varmasti hieno, saattaa kuitenkin olla ettei tällainen humanisti siitä selviä, ainakaan ilman sitä exeltaulukointia ;)

Salainen tilkkuystävä: teinpä muuten sinulta saamasta kankaaste eilen yhden sydämen! Kiitos!

Keräsenfrouvalle vielä että millaista kasaa aattelit? Kyllä niitä täältä saat jos vaan ehdin tehdä, ihan ilman maksua :)

Kitty kat:Kiitti vastavierailustasi :)

Maria kirjoitti...

Ihania nuo helmijutut!
Ja erityisluksusta on tosiaan saada ihan rauhassa keskittyä omiin tekemisiin.. :)