Hae tästä blogista

lauantai 4. lokakuuta 2008

Tepastelua, tapetointia ja tildausta

Kaikkia ed. mainittuja piisaa tässä viikonlopussa. Nuorimmainen täytti viikolla 11kk ja päivän kunniaksi päätti ottaa ensimmäiset askeleet ilman tukea. Nyt harjoitellaan jo joka päivä. Tästä se lähtee - kohta nuo juoksee täällä kumpainenkin. Päivällä leikittiin huiveilla, neidit oli maireina ;)
Eteisen tapetointi etenee, huomenna voisi saada jo kuvankin joltain seinän pätkältä.

Minä olen hurahtanut tildaamaan purkkeja. Tässä osa tämänhetkisestä saldosta. Lisää purkkeja odottaa aitassa, pitäisi hakea tildattavaksi kunhan ehdin.

Eilen saatiin kasvihuone lopulta kokonaan talviteloille. Ruukut odottelevat tulevaa kevättä, vahtiin jäivät pupukaverukset. Joskohan ensi kesänä saisi tehtyä sen ihanan puutarhatildan kasvihuonetta koristamaan?

3 kommenttia:

Hattara kirjoitti...

Ui,jui kuinka ihania tildapurkkeja!!!
Ootko käyttänyt niissä kankaita vai arkkeja? Entä millaisella liimalla(?) olet ne kiinnittänyt?

Mimmarna kirjoitti...

Hei Hattara! Pitikin sinulta muuten kysyä että oliko se keppariporo suuritöinen? Sellainen pitäisi kyllä tehdä! Käytin tildapurkeissa paperia, siis niitä tildakartonkiarkkeja ja kaksipuolista teippiä. Teippaus onnistuu paremmin kun asettaa teipin ensin paperiin ja sitten vasta kiertää purkin ympärille.Tein ensin toisin ja tuloksesta kyllä huomasi ;)
Arkista ei riitä tuon kokoiseen purkkiin yhtenäistä palaa vaan täytyi leikata kahdesta palasta.

Reetta kirjoitti...

Teilläpä on vauhtia :-) Meillä vauhtia on vain ajalla, joka menee niin nopeaan ettei seurata ehdi. Jos niitä kaislapapereita kerkeis kuvaamaan vaikka keskiviikkoaamuna, katsotaan. Kauniita purkkeja!