Hae tästä blogista

sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Syyssunnuntaita


Olin tänään emäntänä Me&i kutsuille, kivasti oli väkeä ja väkersin eilen illalla vieraille teemaan passelin paakkelssin. Piti tehdä marsipaanista mörkö kakun päälle mutta kutsuilla huomasin että tein hampaiston sittenkin väärin päin! No maistui kai se noinkin...

Eilen oli kaunis syyspäivä, tuli taas kerran haravoitua ja samalla napsin syyskuvia.

Tässä muutamia pihanäkymiä.


Se aiemmin mainitsemani 'vannehame' entisestä lampunvarjostimesta tuli vihdoin valmiiksi. Henkselit siihen tosiaan tarvittiin, niihin uhrattiin yksi huivi, toinen koristaa itse hametta. Kuten kuvasta näkyy, neiti on viimeistellyt asukokonaisuuden uusiokäyttöä odottavalla pitsiliinalla asettamalla sen päänsä päälle. Tyyli se olla pitää.


Ensi viikolla alkaakin uusia kässäkursseja!Kivaa! Kai tässä taas joskus ehtii tehdä täällä kotonakin jotain. Odottelen jo kuumeisesti sitä Tildan talossa -kirjaa, vaikka taitaa mennä pitkälle marraskuuta ennen kuin postilaatikko kolahtaa.


Jos blogissa tulee olemaan pidempiä taukoja niin tämä kuva ehkä selittää jotain, meidän yhteydet ulkomaailmaan on näiden pylväiden varassa. Tarkkasilmäiset huomannee käpytikan ruokavarastoja pylvään väleissä.

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Kakku oli varmasti maistuva, eikai sillä nyt niin väliä ole mihin suuntaan hampaat ovat ;)
Neidin hamekkin on todella veikeä. Meillä tyttö jakaa hameet heti ensikokeilemalta hyviin ja huonoihin. Hyviä on ne joissa helma heilahtaa kun pyörähtää :)

Mimmarna kirjoitti...

Moi Elli!

Teinkin tuon hameen ihan takuuvarmasti heilahtelevaksi ja sitä voi näpsäkästi käyttää vaikka pienenä telttana/piilona yms. kunhan vaan kyykistyy sisään.