Hae tästä blogista

keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Piäntä laittoo...


on nyt eteisessä suoritettu. Tapetti on seinässä, muutamat listat puuttuu vielä. Kumma kuinka ohut tapetti saa tilan pienenemään ihan silmissä! Mutta samalla on tuonut kyllä tiettyä kotoisuutta tuohon tilaan. Saa nähdä alkaako tästä joku tapettibuumi meidän huusholliin. Tässä kuvassa värit näyttää hieman voimakkaammilta mitä ne oikeasti on. Tapetti on William Morrisin krysantteemia :)
Maanantaina koin yllättävän jälleennäkemisen paikallisessa Tiimarissa. Meidän vanhemman tytön unipupu halasi siellä kassan näyttöä!! Pupu on ollut hukassa ainakin puoli vuotta ja kun katosi niin mies lähti sekä autolla että hölkäten tarkistamaan reittiä (tulin lasten kanssa tupliksilla vanhemmiltani 7km päästä) mutta pupua ei löytynyt. Silloin ei kyllä kaupassa poikettu joten jonkun muun hoivissa on pupeli ollut ja jäänyt nyt vuorostaan Tiimariin. Oli kyllä meidän, tunnistin paikkaukseni :) Tyttö ei ole huomannut mitään, meillä on onneksi ollut toinenkin. Ilman pupua kun ei nukkuminen onnistu ja kaupoista ei ole vastaavia enää löytynyt. Mikä onnenkantamoinen siis että löysin hänet (!) Tiimarista!

Olen tässä tuunaillut, tein ilmoitustaulun jonka paikka tulee olemaan hirsiseinällä. Pistin tavallisen korkkitaulun päälle kaksipuoleisella teipillä kankaan. Taulu on Vapaa Valinnasta, sieltä löytyi meille vallan hyvin passelilla listalla olevia tauluja. Olin jo varautunut maalaan reunat esim. valkoisella mutta nyt ei tarvikkaan.
Tildattukin on, heh, nimittäin nappeja. Niistä en vain saanut kunnon kuvaa. Virkkaan vanhemmalle tytölle neuletakkia ja siihen päällystin napit. Kuva tulee kunhan saan sen valmiiksi. Eli kun tässä lupaa niin pakko se joskus on saada valmiiksi....?

Anoppi kävi tänään, oli pelastanut pihaltaan keijunmekkoja eilen illalla ennen pakkasyötä ja toi ne meille. Meillä olikin aamulla vielä reilu 2 astetta pakkasta. Tästä se talvi ( ja joulu -jeee!!!) lähenee kaiken aikaa. Mistä tulikin mieleeni että Juju-kerhon lehti tuli tänään ja siinä kuukauden kirjana on kuin onkin se Tildan talossa. Maltan tuskin odottaa että pääsee selaileen!!!

Ei kommentteja: