Hae tästä blogista

maanantai 7. syyskuuta 2009

Arvonta suoritettuOnnittelut Terhille Etelä-Suomeen! Juuri suoritetun arvonnan tuloksena lähetän sulle lähiaikoina kepparin kunhan laitat minulle yhteystietosi osoitteeseen mimmarna@elisanet.fi.
Ja koska arvontavoitto ei ole vielä valmiina niin saat vielä kommentoida sopiiko sinulle pääväriltään vihreä vaiko eikö?

Kaikkea on tässä keppareiden ohella taas puuhailtu. Kontista viime viikolla hakemani vaatimattomat 3 kassia kankaita ja vaatteita odottaa edelleen parempia aikoja tuunaukseen. Nyt olen koettanut tehdä noita tilauksia joita vallan mukavasti tuntuu tipahtelevan, kiitos kovasti kaikille jotka ovat keppareista kiinnostuneet :)

Nyt ovat päivän valon nähneet tämä Kara Melli joka on mitä ilmeisemmin muuttamassa meidän pilttuusta lähiaikoina, on tilattu mutta en ole varma onko juuri tämä se yksilö joka tulee valituksi vai jompi kumpi niistä kahdesta muusta vaaleanpunertavasta jotka on tekeillä.Sitten on tämä Super Saimi. Voi kuulkaa, Super Saimi suorastaan rrrrräjäyttää syysmasennuksen ja harmaat päivät tiehensä. Super Saimikin on tilattu mutta tästäkään en ole ihan varma onko tarpeeksi oranssi joten saman tyyppisiä on vielä tulossa lisää jotta oikea oranssisuus saavutettaisiin :)Tänään onkin oikea talkooilta tiedossa kun yksi porokin on jo tekeillä ja huomiseksi ajattelin saada valmiiksi. Onneksi on hierojalle aika iltapäivällä :)

Koska näistä keppareista on jonkin verran kyselty niin laitan tähän jo jotain tietoja, tarkemmat tiedot laitan parin päivän sisään, esim. postimaksun määrän yms.

Mutta siis: Kepparin hintana pidän 18e + mahdolliset postikulut. Tampereelle toimitan sovittuun paikkaan keskustan alueella.
Kepparin pituus on n.50cm karkeasti arvioiden. Paino vaihtelee pään suuruuden mukaan mutta yleisesti ottaen ovat keveitä koska keppi ei ole puuta (eli sillä ei saa suurta vahinkoa aikaan sisätiloissa).
Meillä nuorimmainen on tällaisella mennyt heti kävelemään opittuaan eli sopii ihan pienellekin lapselle.
Haluttaessa teen myös sarvellisia poroja.
Joulun tilaukset tulee jättää sivupalkissa olevaan sähköpostiin marraskuun loppuun mennessä. Ja koska saan vain n. yhden kepparin tehtyä kokonaan yhden illan aikana on toimitusaikakin n. 2 viikkoa.

Mukavaa viikon alkua taas kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos kiitos! Ja vihreä on oikein loistava väri (lempparini), vaikka tuskin sillä itse kopottelenkaan...;). Tiedot ovat @postissasi, tämä väritieto vain jäi. Kiitos vielä kerran!
-Terhi