Hae tästä blogista

tiistai 15. syyskuuta 2009

Uusia tuuliaNyt on tullut se hetki jolloin siirryn minäkin kahden blogin pitäjäksi. Teen tämän vain toisinpäin kuin moni muu, eli jätän tämän blogin pääasiassa Mimmarnan keppareille ja perustan toisen lähipäivinä kaikelle muulle elämälle ja kässyilyille. Minulle tällä tavoin vaihtaminen on helpompaa koska tämän blogin osoite on suoraan mimmarna :) Toivon että te lukijani löydätte tienne sittemmin myös sinne piakkoin tulevaan uuteen blogiin.
Tämä jää tällaiseksi konikeppiosastoksi ja toivon toki että täälläkin kävijöitä piipahtaisi, joten älkää unhoittako tätäkään, pliis :)

Tänään meiltä lähti kassillinen, eli kunnon kepparisatsi uusille laitumille.

Heti uuden kodin sai tilattu Kirsikka joka taitaa sohvatyynylabyrintit kuin omat kavionsa. Kirsikka on iloinen ja reipas seuralainen tulevalle omistajalleen Kaislalle ;)

Kirsikan kaveriksi syntyi tällainen sohvanvaltaaja. Vallillan sisustuskankaasta tehty keppari joten jollain saattaa löytyä samaisesta kankaasta vaikka sohvatyynyt. Tämä keppari löytyy tällä hetkellä Vapriikin museokaupasta Vinssistä jos joku omakseen haluaa.Tässä Kirsikan seurana poseeraavat (klo 01 viime yönä - jaa minullako mustat silmänaluset..?)
Luonnontaipuisa humanisti äärimmäisenä oikealla- siis VASEMMALLA (olen ainainen oikean ja vasemman sekoittaja) ja keskellä Kirjastontäti.Luonnontaipuisasta humanistista tuli sattumalta aika tavalla omakuvani. Turvan ja kasvojen malli on lähes yks yhteen ja tuo 'harjakin' - tai tässä tapauksessa tukka on kuin minulla, sieltä täältä söherö. Siis luonnontaipuisa. Sukujuuriltaan tämä on Riitialan räväkän ja Vahannan vilkaan risteytys. Tämä luonnontaipuisa humanisti odottelee uutta omistajaa Vapriikin Vinssissä.

Kirjastontäti on vallan erinomainen saturatsu kaikennälkäiselle ohjastajalle. Kirjastontäti ei jätä pulaan - haetaan sitten sivulaukkaa saati reipasta ravia sieltä kirjahyllyn kulmalta kiihdyttäen eteisen tuulikaappiin. Aina takuuvarmaa ja tanakkaa menoa! Kirjastontäti löysi myös jo uuden oman kodin. Ed. postauksen arabialainen Nuisuviikuna on niin ikään jo uudella omistajalla.

Kumma kuinka joistakin näistä luopuminen on melkein haikeaa. Nyt Vinssissä omiaan odottaa myös Neiti Naimi Rosenqvist. Olisipa kiva tietää minne nuo päätyvätkään.

Ei kommentteja: