Hae tästä blogista

tiistai 22. syyskuuta 2009

PrinsessojaVastasyntyneet pikkuprinsessat esittelyssä:Vasemmalla on Neiti Namunen, aiemmin syntyneiden Kara Mellin ja Lolli Popin pikkuserkku. Erityistaitonaan marenkien haistaminen jo matkan päähän ja pujottelee läpi esteiden vaivatta namusien perässä. Pienenä haittana todettakoon että tekee myös äkkipysäytyksiä lattian sokeritahroihin. Sopii siis varsinkin siisteihin huusholleihin. Ei meille :)
Oikealla talvea enteilee Neiti Lumi Huitales. Kova kepittäjä kelillä kuin kelillä. Taitaa kepeän prinsessakäynnin ja räväkän laukan.

Kumpainenkin on tilauskeppareita, jos vain tilaajalle kelpaa...?
Neiti Namusen harja on aivan tajuttoman ihanaa Sirdar Snuggly Snowflake -lankaa joka on aivan unelman kevyttä ja unelmaakin pehmeämpää. Jospa vain saisi joskus neulottua niin tuosta kun pipan tekisi niin tuskin huomaisi sisällä päästään pois ottaa.

Kolmantena neitinä porukassa nököttää näpsäkkä ja asiallinen Maire. Maire on aiemmin syntyneen Pirkon siskontyttö. Mairella on kaunis kokopunainen perusvillalankaharja ja somisteena päivänkakkara. Maire ei nääs turhia komeile, asiallinen ja siisti kautta linjan. Myös kepittäessä. Superluotettava ajopeli. Tämäkin on tilauskeppari.Korviaan ja identiteettiään odotteleepi tuo railakkaan vihreä koni. Seuraavalla kerralla nähdään kuka hänestä putkahtaapi!

Ei kommentteja: