Hae tästä blogista

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Olisko arvonnan paikka...?Kun tätä blogimaailmaa on tullut seurailtua ja huomattua että kovin moni arpoo jotain ihastuttavaa ainakin ensimmäisen blogivuoden kunniaksi, niin ajattelinpa minäkin. Vuosi tulee täyteen tässä kuussa, niin se aika on vierähtänyt! Mitäköhän laittaisi voitoksi - tosi vaikee arvaus.... No keppikoni tietysti! Väriä en vielä tiedä mutta sen näkee sitten millaisia sattuu syntymään nämä seuraavat.
Jos itse ei jaksa kauppareissuja kepparilla laukata niin ainahan sen voi laittaa vaikka joulupakettiin. Laita siis kommenttia lootaan, suoritan arvonnan maanantaina kaikkien sunnuntain puolelle ehtineiden kommentoijien kesken.

Viimeisin keppiheppa on tämä Ninni jota Marna esittelee. Ninnistä tuli luvalla sanoen tanakahko, hieman ujon sorttinen neiti. Ninni on erikoisheppa siksi että kangas on ainakin vuodelta -68, eli syntymävuodeltani ja ollut minun vauvalaatikon koristekankaana aikanaan. Nyt ajattelin antaa osalle siitä uutta elämää ja jatkaa virkaansa lasten tai ainakin lasten mielisten kanssa.

MaastoMartti XS sai myös kauniimmat silmäkulmat mitä edellisessä postauksessa oli. Tuo maastokangas kun ei ole ihan helpointa kangasta silmäneulan kanssa ompeluun :) Tämä pikkuveikko taitaa lähteä meidän kanssa viikonloppuna kummipojan 1v. synttäreille. Saa nähdä onko sen verran hyvää apetta tarjolla että jää sille tielle...?

Mitä muuta tänne kuuluupi, no 'virma' on ilmeisesti hyväksytty jo kaupparekisteriin koska käyntikorttifirmat ja tilitoimistot ovat aloittaneet pommituksen. Y-tunnustani en ole vielä saanut. Mutta oravannahkakaupoissa sain aivan ihania juttuja eilen kun tapasimme kässäkerhomme kesken. Vaihtarina keppareihin sain kahdet villasukat ja upean korun.

Nuo tapaamiset kässäkerholaisten kanssa on aina niin tavattoman innostavia kun yks jos toinenkin tekee mitä tahtoo. Minä ainakin teen nykyään mitä tahdon vaikken edes osaisi, en ollenkaan osaa montaakaan asiaa mutta jotenkin on oppinut luovimaan ja tekemään omia ratkaisuja. Yksi ilta keksin että koska en ole taitava ompelija (vaikka haluaisin) niin että saisin vaatteita aikaan enkä jaksa neuloakaan (ja niskat ei kestä) villapaitoja yms. niin tuunaushan on minun sarkaani! Siinä ei tarvitse itse tehdä vaatetta kokonaan vaan nauttia yltiöpäisistä ideoista ja mitä hullummista toteutuksista. Materiaalimaksut kun ei ihan huikeita ole. Nyt työn alla on tämä viime viikonloppuna Hämeenkyrön kyläkirppikseltä ostamani 2e villatakki. Se on vielä pahasti kesken joten kokonaisuus tulee julki myöhemmin :)Kyläkirppishanke tänne meidän kulmille on edennyt niin että sain jaettua 52 lappusta postilaatikkoihin kysyäkseni onko naapureilla kiinnostusta asiaan. Nuo 52 taloa on siis vajaan kilometrin säteellä meistä että vaikka joskus tuntuu että asutaan ihan maalla niin taitaapi olla pian lähiö. Vielä on ollut hiljaista, mutta ilmoittautumisaikakin on syyskuun.
Ihan niistä oikeista töistäkin tähän samaan syssyyn otettiin yhteyttä ja siellä olisi varsin mielenkiintoinen hanke alkamassa vuoden vaihteessa. Nyt pitää puntaroida jälleen, mennäkkö töihin jo v.2010 alusta vai vasta elokuusta. Kamalan vaikeaa!!!!

Ihanaa ja toimeliasta syyskuuta kaikille ja muistakaa osallistua arvontaan!!!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta!
Tulin osallistumaan arvontaan ja varmaan ilmoittamattakin on selvää, että kyläkirppikseen ollaan osallistumassa. Kertakaikkiaan loistava idea!

Tsempitykset tuunailupuuhiin ;)

t. naapurska

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Täytyy osallistua arvontaan, vaikka yhtä kepparia olenkin jo tulossa jossain vaiheessa hakemaan näistä oravannahkakaupoista =).
Siitä tuunatusta villatakista tulee hieno!
t. Auli

Piipa kirjoitti...

Innolla mukaan arvontaan, kepparisi ovat niin symppiksiä!!
Tuunaaminen on kivaa, jännityksellä odotan millainen villatakista tulee.

Sari kirjoitti...

Hei,
eka kertaa täällä vierailen ja lukuisia töitäsi ihailen :) Ja mielellään osallistun arvontaan.

Satu kirjoitti...

Hephep mukana olen! :)

Ihailen kovasti reippauttasi ja aikaansaavuuttasi, mistä kaikki tuo energia? Anna vinkki, olen tarpeessa!

Mimmarna kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta!
Naapurskan tuossa juuri iltalenkillä näinkin :)
Auli: kyllä sitä itselläkin yksi keppari olla saa. Olishan se piristävä lisä karauttaa sellaisella töissä palavereihin :)
Piipa: Se sun kärpässienilamppu oli aivan mahtava. Villatakin jälkeenkin on pikkusen tuunattavaa vaatepuolella. Satuin tänään vahingossa Konttiin ja siellä oli vaatteet ja kodintekstiilit 5e/kassi. Otin sitten 3 kassillista :) :)
SAri: Kiva saasda uusia tuttavuuksia. Pitääkin käydä vierailulla :)
Satu: Taitaa olla tässä tekemisessä joku maaninen vaihe menossa :) Oliskohan runsaalla viinimarjojen syömisellä osuutta asiaan?

Anonyymi kirjoitti...

Ihania Keppareita! Olen niitä jo toista kuukautta ihaillut, ensimmäisen kommentin nyt vasta jätän, jos vaikka onni suosisi... Niin valtavan persoonallisen näköisiä ja kaikki omia yksilöitään nuo sinun heppasi! Ja onnea toiminimelle!
-Terhi etelä-suomesta

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Osallistuisin myös arvontaan jos vielä ehtii, on nuo konisi niin mainioita tyyppejä!
t. Tuija

Mimmarna kirjoitti...

Hei Terhi ja Tuija!

Kyllä arvontaan vielä ehtii, huomenna maanantaina suoritan arvonnan (tai vanhin tytär toimii onnettarena). Onnea kaikille arvontaan!

Mimmarna kirjoitti...

Lisään tänne julkiselle puolelle 2 arvontaan osallistujaa (ilmoittautuivat sähköpostiin) eli onnea arvontaan Sadulle ja Tähdelle!
Vielä ehtii osallistua, huomenna sitten arvotaan :)