Hae tästä blogista

lauantai 26. syyskuuta 2009

Taas uusia kepittäjiäNiinhän se taitaa olla että meikäläisessä yhdistyy sekä pirkanmaalainen päättämättömyys että hämäläinen hitaus. En sitten kuitenkaan ole aloittanut sitä toista blogia, vaan päätin pistää nettikaupan näille hepoille. Pikapuoliin sen avaan (kunhan saan tehtyä sinne myytävää :) ja tämä blogi jääköön kaikelle muulle, ehkä kuitenkin jonkin verran myös hepoille. Eli tulen varmasti täälläkin esittelemään uusimmat kepittäjät ennen kaupan puolelle siirtoa.

EDIT: Sain kaupan auki, käykääpä piipahtamassa ja kommentoikaa jos joku ei mielestänne toimi! Kauppa löytyy sivupalkista ja tietysti täältä

Mutta tässä uusinta uutta:

Maire on tullut jo pikaisesti esiteltyäkin edellisessä postauksessa.


Mairen kanssasisarena saman tilaajan 2. vaihtoehtona esittellään tämä Ilo Pilkku, joka on suorastaan sähäkkä menijä tilanteessa kuin tilanteessa. Kuvaustilanteen jälkeen otsatukka hieman lyheni ja kaulalle tuli pallollinen kaulanauha.Ilo Pilkku on jo kaikki rokkotaudit sairastanut joten immuniteetti on taattu :)Säikky on aransorttinen pikkukepittäjä. Putosi aivan pienenä vispipuurokattilaan joten harja jäi puolivispaantuneeksi.Säikky tarvitsee ehdottomasti hellän ja ymmärtäväisen kodin. Säikky rohkaistuu kyllä varmasti hellässä huomassa.Tämä Persoonallinen treeneri on täpäkkä kaveri.Tältä harjanheiluttajalta ei jää yksikään kalorinpolttomahdollisuus käyttämättä. Armoton menijä ratsastajalleen, kuten terävästä katseesta voi päätellä.

Omaa myös ergonomiset korvat jotka suipentuvat ilmanvastuksen välttämiseksi kiitolaukan aikana.

Viimeisenä tämä varsinainen syksyinen valopää. Ruskatukka on niin häikäisevä hepo että hohtaa kilpaa keltaisten koivunlehtien kanssa.

Ruskatukka on myös melko kukikas kaveri, silmissäänkin kukkaset eli vaikka Valon neito -kisaan ehdolle...?

Näistä varmasti suurin osa päätyy nettikaupan pilttuuseen. Jospa vaikka jo tänään saisin sen auki :)

Muuten, syyskuu on lopuillaan joten vielä muutaman päivän ajan kepparitilaukset hintaan 18e ja porot 20e, vink vink!

Ei kommentteja: