Hae tästä blogista

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Kirppistouhuja adventin alkaessaHui kauhistus kuinka aika rientää! Enää vajaat 2 viikkoa meidän kyläkirppistapahtumaan :) Olen maalaillut kylttejä ja miettinyt aittojen siivousta. Siis vain miettinyt, sinne saakka en ole vielä ehtinyt.

On aika paljastaa seuraavien kohteiden houkuttelevuudessaan ohittamattomia myyntiartikkeleita. Koska samalla kujalla, nimittäin Kunnarinkujalla, on kaksikin kirppispihaa on syytä esitellä nämä tässä samalla kertaa. Kuitenkin kaikki sinne menevät käyvät kummassakin, eikös niin? Kohteessa nro 2 on lintubongarinaapurin omaavan tai muuten vain linnuista kiinnostuneen pakko piipahtaa. Sieltä voi hankkia itselleen tai naapuria narauttaakseen vaikka parven puisia lintusia, sorttimentteja on kuulemma kertynyt kymmeniä joten varmasti on vara valita. Tiedä vaikka löytyisi töyhtöhyypästä glögisieppoon. Lisäksi tässä kohteessa on tarjolla paljon muitakin kädentöitä: joulukoristeita, tumppuja, sukkia jne. Myynnissä taitaa olla myös leluja joten näin monipuolisella kohteella on pakko piipahtaa!
Niin ikään seuraavassa Kunnarinkujan kohteessa ( nro 3) on mitä mainioin tarjonta! Jos joulusauna on tekeillä ja kiuas puuttuu niin hae täältä oikea puukiuas, mukaan lähtee varmasti myös pata! Ja saunan päällehän maistuu mainiot unet joten mukaan voi ottaa siihen omaan sänkyyn sängynpäädyn ja yöpöydät. Vanha ompelukone etsii myös uutta tai vanhaa kotia, sen kai ei ole niin väliä kumpi on kunhan paikkansa löytää. Ja jotta joulunpyhinä joulusuklaita ei tarvitsisi ihan vaan ikkunasta tuijotellen mussuttaa niin täältä löytyy myös kirjoja luettavaksi. Varmasti myös pakettiin kääräistäväksi. Turha enää muita luetella, menkäähän itse katsomaan kunhan pihat aukevat, eli lauantaina 12.12. klo 10-15 (yksi poikkeus on, eli kohde nro 11 on avoinna klo 18sta! Ne mattimyöhäsetkin ehtivät).

Muista katsoa edellisen kohteen myyntiartikkeleja ed. postauksesta!Mutta sitten näihin omiin arkisiin piperryksiin. Koneihin. Olin tämän satsin kanssa eilen Vapriikin myyjäisissä ja pieni osa näistä jäi sille tielle. Nyt jotkut heistä löytyy Konitehtaalta ja loput menevät viikonlopuksi Hämeenkyröön Makasiinin joulumyyjäisiin (Kyröspohjantie 240 ) sekä Reetan pieneen joulupuotiin. Teen mukaan myös uusia kepittäjiä joten valikoimasta pitäisi löytyä kaikille sopivaa.Mukavaa marraskuun viimeistä ja joulukuun alkua kaikille!

Ei kommentteja: